Demir Yolu
Giriş Tarihi : 26-11-2015 13:22   Güncelleme : 26-11-2015 13:22

Sektörün en büyük teslimatı Barsan’a

Mercedes-Benz Türk, Barsan Global Lojistik ile yaptığı anlaşmayla 450 adet Actros 1841 LSNRL çekici teslimatı yaparak, kendi deyimleriyle “Cumhuriyet Tarihi”nin en hacimli filo satışına imza attı.

Sektörün en büyük teslimatı Barsan’a
İstanbul Çırağan Sarayı’nda 25 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen teslimat törenine, Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Satış Müdürü Bahadır Özbayır ve Mercedes Bayii Mengerler Genel Müdürü Nusret Güldalı katıldı.
 
“Lojistik Sektörüne Hayırlı Olsun”
 
Teslimatta konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün “2009 yılında 41 adetlik teslimatımızı 41 kere maşallah diyerek yine siz değerli basın mensupları ile birlikte kutlamıştık. Aradan geçen sürede o günlerde hayal bile edilemeyecek filo satış rakamları gerçekleştiriyoruz. Bugün bizi bir araya getiren 450 adetlik teslimat, Türk lojistik sektörünün gelişiminin ve geldiği noktanın net bir göstergesidir. Bu gelişimin devam etmesi, Türkiye ekonomisinin büyümesine ivme kazandıracaktır. Türkiye’nin ve sektörümüzün en büyük filo teslimatını lojistik sektörüne 33 yıldır hizmet veren Barsan Global Lojistik şirketine yapmaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Yıllardır süren ve karşılıklı güven üzerine kurulu bu işbirliğimizin şirketlerimize ve Türkiye lojistik sektörüne hayırlı olmasını diliyorum,” .   
 
“İşbirliğimiz Devam Edecek”
 
Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ “Barsan entegre lojistik hizmetini küresel bir ölçekte karşılayan global bir dünya şirketi olup, bugün ülkemiz haricinde 13 ülke, 24 ayrı lokasyonda hizmet vermektedir. Dinamik ve hızla büyüyen yapımızı yenilikçi, teknolojiyi kullanan yatırımcı kimliğimize borçluyuz. Mercedes ile uzun yıllardır devam eden işbirliğimizin hedeflerimiz doğrultusunda artarak devam edeceğinin inancındayım. Bugün bizi bir araya getiren 450 adetlik filo alımının Türk lojistik sektörü ve şirketimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.  
Dev filonun teslimatına Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler Ticaret Türk öncülük etti. Mengerler Ticaret Türk Genel Müdürü Nusret Güldalı törende “Ticari araç piyasasında bugüne kadar yapılan en büyük adetli teslimata imza atıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Barsan Global Lojistik şirketine, bizlere ve Mercedes-Benz kamyonlarına duydukları güven için teşekkür ederiz.” .