Treyler
Giriş Tarihi : 29-11-2015 21:08   Güncelleme : 29-11-2015 21:08

Öztrans, 120 adet Tiger aldı

İskenderun merkezli Öztrans Nakliyat, damper yatırımlarında tercihini Serin’den yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 120 adet Serin Tiger Havuz damperi teslim alarak filosunu büyüttü.

Öztrans, 120 adet Tiger aldı

Öztrans Nakliyat, 120 adet 28m3 Serin Tiger Havuz damperini mevcut filosuna dahil etti. Düzenlenen araç teslim törenine firma ortaklarından Yusuf Dönmez ve Serin Treyler Yönetim Kurulu üyesi Recep Serin ile firma personeli katıldı.

 

Yusuf Dönmez, “Serin Tiger havuz damperlerin sağlamlığından ve ağır kullanım şartlarına rağmen sorunsuz çalışmasından son derece memnunuz. İstediğimiz kalitedeki ürünü almamız ve satış sonrasında aldığımız destekler nedeniyle yıllardır ısrarla Serin’i tercih ediyoruz. Özellikle ağır şartlarda çalışma yaptığımız 3. Havalimanı inşaatındaki işlerimize hız kazandırması, vakit kaybettirmemesi ile taahhüdümüzü yerine getirecek olmamızda cesaret vermektedir” .

 

Recep Serin ise şöyle konuştu: “Ürün hakkında istekleri ve yönlendirmeleri ile bizleri geliştiren müşterilerimizden biri olan Öztrans ile çalışmaktan son derece memnunuz. Öztransa 120 adetlik Serin Tiger teslimatını yaparak, firmanın parkında yer alan toplam 450 adetlik araç sayısına ulaştık. Sorunsuz devam eden işbirliğimizin içerisinde dostluğa dönüşmesinden dolayı bizde kendilerine teşekkür ederiz.”