Teslimatlar
Giriş Tarihi : 12-12-2015 16:37   Güncelleme : 12-12-2015 16:37

Muşlular Jest’e binecek

Muş S.S. 55 No’lu Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi, araç yenileme projesini hayata geçirdi. Kooperatif, kentiçi toplu taşımacılık hizmetlerinde kullanılmak üzere siparişini verdiği 91 adet Jest’i teslim alarak hizmete koydu.

Muşlular Jest’e binecek

Karsan’ın Diyarbakır Bayisi Yeşilçınar Otomotiv tarafından Muş S.S. 55 No’lu Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi’ne satışı yapılan 91 adet Jest, törenle teslim edildi. Yeni araçların hizmete girmesiyle birlikte Muş’ta kartlı sisteme de geçildi.

Muş S.S. 55 No’lu Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı İnan Karakaya’nın ev sahipliğini yaptığı araç teslim törenine Belediye Başkanı Feyat Asya ve çok sayıda davetli ile yöre halkı katıldı.

Karsan Satış Bölge Yöneticisi Coşkun Tokan,“Yolcular artık kolay erişilebilir, güvenli ve konforlu seyahat edebileceği, şoförler ise uygun maliyetli ve az yakan araçları tercih etmektedir.Değişen ihtiyaçlara paralel bilhassa kentiçi toplu taşıma araçlarında engelli erişimine ve modern araçların kullanımına ne denli önem verildiğini görüyoruz. Jest, şık tasarımının yanısıra, alçak tabanı, engelli erişimine uygun olması ve tekerlekli sandalye alanının bulunmasıyla %100 yolcu taşıma üzere sıfırdan tasarlanmış bir minibüs. Aynı da düşük yakıt tüketimine, düşük bakım maliyetlerine ve üstün güvenlik donanımlarına sahip bir araç” .