Teslimatlar
Giriş Tarihi : 07-02-2016 16:19   Güncelleme : 07-02-2016 16:19

Türen İnşaat filoyu Man ile güçlendirdi

Alt yapı sektörünün önde gelen firmalarından Türen İnşaat, 2016 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Man TGS 33.400 BB 6x4 Damper serisi araçları teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Türen İnşaat filoyu Man ile güçlendirdi

Trabzon’daki Man Yetkili Servisi Turman Otomotiv’de gerçekleştirilen teslimat törenine Türen İnşaat Genel Müdürü Coşkun Öztürk, Man Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz, Man Doğu Karadeniz Bölgesi Satış Temsilcisi Murat Mazlum ile Turman Otomotiv’i temsilen Ümit Tural ve şirket çalışanları katıldı.

Türen İnşaat’ın, yapı, ve altyapı alanlarında bölgesinin öncü kuruluşlarından biri ğunu vurgulayan Coşkun Öztürk, yeni yatırımlar yaparak büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Man araçlarının, kalite, performans, dayanıklılık ve işletim maliyeti açısından çok önemli avantajlar sunduğuna dikkat çeken Öztürk, “Man araçlarının nitelikleri ve kabiliyetlerinin yanı sıra sunduğu yaşam boyu maliyet avantajı da bu tercihimizde etkili ” .

Türen inşaat ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden dolayı memnuniyetini dile getiren Man Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz, Man’ın tüm Türkiye’de yaygın hizmet ağı ile satış ve satış sonrası hizmetlerde çok önemli başarılara imza attığına dikkat çekti. Türen İnşaat ile daha önceki çalışmalarından duyulan karşılıklı memnuniyetin, 5 araçlık yeni sözleşmenin gerçekleşmesinde etkili ğunu belirten Satış Temsilcisi Murat Mazlum ise iki firma arasındaki işbirliğinin gelişerek devam edeceğine inandığını söyledi.