Treyler
Giriş Tarihi : 08-02-2016 23:19   Güncelleme : 08-02-2016 23:19

Meryıldız 12 adet Krone aldı

Avrupa’ya taşımacılık yapan Meryıldız Lojistik, uluslararası nakliyecilerin gözdesi olan Krone Mega Liner’ı tercih etti. Firma, siparişini verdiği 12 adet Krone Mega Liner treyleri teslim alarak filosuna ekledi.

Meryıldız 12 adet Krone aldı

Krone son olarak uluslararası taşımacılık yapan Meryıldız Lojistik’e 12 adetlik Mega Liner teslimatı gerçekleştirdi. Teslimat törenine Meryıldız Firma Sahibi Ömer Yıldız, Krone Türkiye Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ve Bölge Satış Yöneticisi Erkan Şenyurt katıldı.

İstanbul’da 2010 yılında kurulan Meryıldız Lojistik, Balkan ülkeleri ağırlıklı olmak üzere, Avrupa’nın birçok ülkesine ve ayrıca İran, Irak ve Türkmenistan’a taşımacılık yapıyor. Filosunda 65 adet treyler bulunan firmanın tüm araçları uydu donanımına sahip.

YÜK GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Ömer Yıldız, Krone treylerleri; yüksek kalitesi, sağlamlığı ve kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. Yıldız, “Krone ile çalışmaktan son derece memnunuz. Markanın kalitesi ve ürünlerinin sağlamlığı bizim için en önemli unsurlardan biri. Uzun vadede düşünen bir şirket ğumuz için aldığımız araçların kaliteli ve dayanıklı olması gerekiyor. Ayrıca ikinci el değerleri de Krone’yi seçmemizde etkili ” . Yıldız, “Aldığımız ürünlerin Code-XL sertifikasına sahip olması sayesinde uluslararası yollarda sıkıntı yaşamıyoruz. Yük güvenliği bizim için olmazsa olmazların başında geliyor” ifadesini kullandı.

ZAMANDAN TASARRUF

Krone Türkiye Satış Yöneticisi Ömürden Özacar ise, Meryıldız Lojistik’e teslim ettikleri kayar çatı ve kayar perdeli Mega Liner araçların gerek hacim açısından gerek de yükleme ve boşaltmada kullanıcısına büyük avantajlar sağladığına dikkat çekti. Özacar, “Code-XL yük güvenlik sertifikası özellikle Avrupa ülkelerine taşımacılık yapan nakliye firmaları için olmazsa olmaz halini aldı. Krone olarak 2011 yılı itibariyle Türkiye’yi Code-XL’li ürünlerimiz ile tanıştırdık ve sektörde öncü k. Bundan sonra da Türk nakliyecisinin taşımacılık yaptıkları ülkelerde sorun yaşamadan operasyonlarını yürütebilmeleri için ihtiyaç duydukları ürünleri beğenilerine sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.