Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-02-2016 23:43   Güncelleme : 14-02-2016 23:43

Pamukkale Turizm 70 milyon TL’lik yatırım yaptı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün önde gelen firmalarından Pamukkale Turizm, 100 adetlik otobüs alımında, Man ve Neoplan otobüsleri tercih etti. Firma, 1 yıl içinde 22 adet Neoplan Tourliner ve 78 adet Man Lion’s Coach 2+1 VIP olmak üzere 100 adetlik otobüs alımını tamamladı.

Pamukkale Turizm 70 milyon TL’lik yatırım yaptı

Pamukkale Turizm’in 100 adetlik siparişin son bölümünü oluşturan 15 Man Lion’s Coach 2+1 VIP otobüs, düzenlenen törenle teslim edildi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Cafer Sadık Bababalım, Turhan Bababalım, Mazlum Bababalım, Ahmet Bababalım, Sadık Bababalım ile Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç ve Anadolu Ulaşım Genel Müdürü Mehmet Ali Akçın ile Pamukkale Turizm Öz Mal Filo Müdürü Ahmet Aksoy’un hazır bulunduğu teslimat töreni İzmir Otogarı’nda yapıldı. Törene Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, VDF Genel Müdürü Tijen Akdoğan Ünver, Man Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz ve Man bayi Şensan Otomotiv’den Otobüs Satış Müdürü Devrim Bayhan katıldı.

KOŞULSUZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “Ülke ekonomisinin büyümesine ve gelişmesine paralel olarak ulaştırma sektörü de çok hızlı bir değişim göstermektedir. Sektörün önemli aktörlerinden biri olarak hem bu gelişime ayak uydurmak hem de ülkemizin etkin, hızlı, güvenli ve seçenekli ulaşım sistemine kavuşturulmasına katkı sunmak adına atılımlarımıza devam ediyoruz. 2+1 Pamukyol konforunu başarılı şekilde yansıttığını düşündüğümüz Man ve Neoplan otobüsleri, yolculuk kalitesinin yükseltilmesine katkı veren özelliklerinin yanı sıra satış sonrası hizmetleri, yakıt tüketimi, güvenli ve dayanıklı yapısıyla birlikte ek avantajlar sağlaması nedeni ile tercih ettik. Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlanması ve kaliteyi, opsiyon olarak değil standart olarak sunmak birinci önceliğimizdir” .

GURUR DUYUYORUZ

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, "Türkiye seyahat sektörünün en önemli markaları arasında ilk sıralarda yer alan Pamukkale Turizm, son yıllarda önemli bir stratejik atılıma imza atıyor. Yürüttüğü bu stratejik atılımla birlikte geleceğe güçlü bir şekilde yürüyen Pamukkale Turizm, sefer yaptığı bölgeleri genişletirken çok kapsamlı, planlı bir çalışma yapıyor ve seçici davranıyor. Bunun sonucunda da girdikleri her bölgede kalıcı olabilmeyi ve o güzergahın en iyilerinden biri olabilmeyi hep başarıyorlar. Bababalım Ailesi’nin tecrübesi ile güven dolu yaklaşımı ve aralarındaki kusursuz uyum ile yakalanan güçlü sinerji, hiç şüphesiz bu başarıların arkasındaki en önemli etkenlerdir. Bursa, Çanakkale, Trakya gibi önemli ve başarılı atılımlarında otobüslerimizle Pamukkale Turizm'in hizmetinde olmak, bize gurur veriyor” diye konuştu.

2+1 VIP 38 KOLTUĞUNA SAHİP

Sektörün son yıllarda 2+1 VIP otobüslere yöneldiğine dikkat çeken Man Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz de, “Tüm bölgelerde filolar bu araçlara sahip olmak durumunda kalıyor. Zira 2+1 VIP otobüsler artık sektörün rekabet şartlarına dahil . Bir yandan bu önemli dönüşüm yaşanırken, diğer yandan geçmişte yaşanan önemli sorunların tekrarlanmasına da azami dikkat gösteriyoruz. Geçmişte 2 katlı otobüslerde ve 3 akslı otobüslerde hem işletme ve bakım giderlerinde hem de 2. el değerlerinde yaşanan kayıplar ortada. Yurtdışı pazarlarda bu otobüslere olan talebin daha az olması, 2. el değerlerinin de düşük olmasına sebep oluyor. Şimdi benzer bir yoğunlaşma 2+1 VIP otobüslerde yaşanıyor. Benzer aşırı değer düşmelerinin yaşanmaması için; 2+1 VIP yerleşimin, Lions Coach gibi standart (12 metre uzunluğunda) otobüslerle yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, 13 metrelik otobüslerimiz ğu halde, 2+1 VIP çözümlerimizi sadece 12 metrelik standart otobüslerimizle pazara sunuyoruz” .