Teslimatlar
Giriş Tarihi : 27-04-2016 13:28   Güncelleme : 27-04-2016 13:28

Hicri Ercili, Güvenlik İçin Scania’yı seçti

Kimyevi malzeme depolama ve dağıtım hizmeti veren Hicri Ercili, filosuna 8 adet Scania ekledi. Firmanın filosundaki toplam Scania sayısı 16’ya yükseldi.

Hicri Ercili, Güvenlik İçin Scania’yı seçti
Kimyasal madde ithalatı, depolama ve taşımacılığı gerçekleştiren Hicri Ercili, filosuna 8 adet Scania R400 LA4X2MNA çekici kattı. ADR yönetmeliklerine uygun yeni çekicileri ile firmanın filosundaki Scania sayısı 16’ya yükseldi.
 
Yeni araçlar, Bursa Bölgesi Scania Yetkili Satış ve Servisi Koçaslan Otomotiv tesislerinde gerçekleşen törenle Doğuş Otomotiv Scania Satış Bölge Yöneticisi Anıl Kaynak ve Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Koçaslan tarafından Hicri Ercili Satınalma ve Depo Müdürü Cevdet Şerbetçiler ile diğer firma yetkililerine teslim edildi.
 
Şerbetçiler, filolarında 200’e yakın araç ğunu belirterek “Scania hali hazırda filomuzda yer alan bir marka. Tehlikeli madde taşıyoruz ve bunun için uymamız gereken ADR başta olmak üzere yönetmelikler bulunuyor. Scania bu taleplerimizin hepsine cevap veriyor. Sağlamlığı, yakıt ekonomisi ve sürüş konforu da ayrıca tercih nedenlerimiz arasında yer alıyor” .
 
“Filomuzu en Scania yapmayı planlıyoruz
 Şerbetçiler, merkezlerinin bulunduğu Bandırma’nın dışında Mersin,Çorlu ve İzmit’te bulunan depolarından Türkiye geneline kimyasal madde dağıtımı yaptıklarını söyledi. Şerbetçiler “Gerek Doğuş Otomotiv, gerekse Koçaslan Otomotiv yetkililerinin çözüm odaklı yaklaşımları, araçların ikinci el değerinin yüksek olması ve satış sonrası servis hizmetlerindeki başarılarını gördükten sonra filomuzun ını Scania araçlardan oluşturmayı planlarımız arasına aldık” şeklinde konuştu.