Kara
Giriş Tarihi : 12-05-2016 16:05   Güncelleme : 12-05-2016 16:05

Mustafa Altuntaş'la bir dönem daha

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren şirketlerden İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.'nin 11'nci Olağan Genel Kurulu Bakırköy Botanik Bahçe tesislerinde yapıldı. İbrahim Kala ve Mustafa Altuntaş'ın aday olduğu genel kurulda Altuntaş ve ekibi bir yıl süreyle tekrar görevde kaldı.

Mustafa Altuntaş'la bir dönem daha

Otokar'ın sponsorluğunda gerçekleşen İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.'nın Genel Kurulunda Divan Başkanlığı'nı sektörün kanaat önderlerinden Onurlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kaya yaptı. Genel kurulun katip üyeliğini ise Özulaş Başkan vekili Serhat Akçakaya ve Yeni İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Murat Yeşilyurt yürüttü. Uluönder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık Saygı Duruşu ile başlayan genel kurulda İstiklal Marşımız hepbirlikte söylendi.

Divan Başkanı Hüseyin Kaya'nın yönetiminde gerçekleşen toplantıda mevcut yönetimin faaliyet raporları görsel ve işitsel olarak ibra edildi. Divan başkanı oylamaya sundu ve oy birliği ile kabul edildi. Her iki adaya da eşit konuşma süresi tanındı ve adaylar vaatlerini bir bir sıraladı. Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi.

Oylama sonucunda mevcut yönetim Mustafa Altuntaş ve ekibi 246 oy, muhalif kanat olan İbrahim Kala ve ekibi ise 188 oy aldı. 6 oy ise geçersiz olarak kayıtlara geçti. Açıklanan seçim sonucuna göre Halk Ulaşım esnafı Altuntaş ve ekibi ile bir yıl daha yollarına  devam etme kararı aldı.

Mustafa Altuntaş'ın başkan, Hasan Durgun'un ise başkan yardımcılığı görevini üstlendiği yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: Mehmet Şark, Mehmet Akburak, Cumali Acar, Gaffar Güder, Volkan Güneş, Tamer Uçar ve Tarkan Karadoğan.

Haber ve Fotoğraf:
Kaan Kaya