Teslimatlar
Giriş Tarihi : 17-05-2016 14:58   Güncelleme : 17-05-2016 14:58

Adana Demirspor Maraton ile yeni zaferlere koşacak

PTT 1’inci Lig’in güçlü takımlarından olan ve Süper Lig yolunda büyük bir avantaj sağlayan Adana Demirspor, takım otobüsü olarak Temsa Maraton'u tercih etti.

Adana Demirspor Maraton ile yeni zaferlere koşacak

Adana’nın köklü takımlarından Adana Demirspor, yeni zaferlere Temsa Maraton’la koşacak. Temsa Showroom’da düzenlenen törenle Maraton VIP, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik tarafından Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü’ye teslim edildi.

Açılışta yaptığı konuşmada “PTT 1’inci Lig’in güçlü takımlarından olan Adana Demirspor, Play Off maçlarından başarıyla çıkar ve kentimiz çifte bayram yaşar” diyen Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Pazarla yeni buluşan en üst segment aracımız Maraton VIP’in Adana Demirspor’un yeni zaferlerine şahit olmasını diliyorum. Adana’dan çıktığı yolda dünyanın tanıdığı bir marka olan Temsa'nın uğuruyla umarım Adana Demirspor da büyük başarılara imza atar. Her destekçisi ğumuz Adana Demirspor’un başarılarını görmek bizleri de gururlandırıyor” .

MARATON VIP hakkında

MARATON VIP otobüsü dünyada çift akslı ilk düz taban Super High Deck aracı olarak üretilerek 41+1+1 oturum düzenine sahip. Koltuklar ve koridor arasındaki basamaksız dizaynın, geniş bagaj hacmi ve MARATON’un göz alıcı dizaynı çok beğenildi. Ayrıca MARATON’da kaptanlar için de konfor düzeyi çok üst seviyelere taşındı. Geniş sürücü bölgesi, programlanabilir LCD cluster’ı, ergonomik tuş takımı, dijital gösterge paneli, uyku kabininde iklimlendirme sistemi kaptanlar için hayata geçirilen konforlar arasında. Mükemmel yol tutuşunun yanı sıra  AEBS, LDWS, EAS, ESC, ACC ve akıllı yangın söndürme sistemleri de MARATON’da mevcut.