Deniz
Giriş Tarihi : 01-06-2016 12:39   Güncelleme : 01-06-2016 12:39

Yunan adalarına gitmek artık daha kolay

İzmir şehir merkezine en yakın liman olan, Sığacık Teos Marina’dan Yunan Adalarına gitmek artık çok daha kolay ve daha eğlenceli. Dentur Avrasya Genel Müdürü Ünsal Savaş, 1 Temmuz’dan itibaren İzmir Seferihisar - Sığacık Teos Marina’dan, Yunan adalarına gitmek için seferlere başlayacaklarını açıkladı.

Yunan adalarına gitmek artık daha kolay

Havalanı ve İzmir şehir merkezine en yakın liman olan, Sığacık Teos marinadan  hareket edeceklerini ve  bunun tatilciler için çok büyük avantaj ğunu dile getiren Ünsal Savaş, "Tatil gemimize bindiğinizde başlayacak yaklaşık bir saat 30 dakika sürecek olan eğlenceli seyirden sonra Samos (Sisam) adasına varılacak. Burada Samos Star Turizm acentesi ile  birlikte hareket ettik. 1-2 ve 3 gece konaklamalı 3 ayrı tur programlarımız var. Bu programlar ile bir lar ticaret merkezi olan Samos’un  büyük ve ihtişamlı malikanelerini,  Samos adasının en güzel deniz ve kumuna sahip olan “Potami Beach” gibi yerler  gezilecek" .

Samos adasının, Karlovasi bölgesine de gittiklerini  dile getiren Ünsal Savaş, şöyle devam etti: "Yaz aylarında genellikle yabancı turistleri ağırlayan bu şehir, geçtiğimiz seneden itibaren Türk müşterileri de ağırlamaya başladı. Gerek otel, gerekse de restoran rakamları Samos adasındaki diğer şehirlere göre daha kaliteli  ama buna rağmen , fiyatları çok  daha ucuz ğu için Karlovasi bölgesi talebin arttığı bir bölge olmaya başladı. Ayrıca birlikte hareket ettiğimiz,  Samos Star Turizm acentasının  organize ettiği şehir turları sayesinde, misafir ettiğimiz konuklarımıza tüm adayı gezme fırsatı da sunduk."

Yoğun talep aldıklarını söyleyen Ünsal Savaş, tatil için acele hareket edilmesi gerektiğininin altını çizdi. Savaş, erken rezervasyon sayesinde özellikle vizeler kalktığında yer bulmada zorluk çekileceğini de sözlerine ekledi.