Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-06-2016 14:16   Güncelleme : 14-06-2016 14:16

Honda Türkiye Turu’na çıkıyor

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, yenilenen ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanında Hondaseverlerle buluşturmak üzere tura çıkıyor. 3 ay sürecek etkinlikler dizisinde tamamen yeni 8 farklı motosiklet 11 farklı noktada müşterilerle buluşacak.

Honda Türkiye Turu’na çıkıyor

Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası Honda, hem 2015 yılındaki şampiyonluğuna teşekkür etmek hem de en yeni modelleri Hondaseverlerle buluşturmak üzere Türkiye Turu’na çıkıyor. 1995 yılından bu yana “kalite, güvenlik ve dayanıklılık” temel kavramları üzerinde yoğunlaşan Honda Türkiye, her tür beklentiyi karşılayabilen geniş ürün gamı ve güçlü bayi ve servis teşkilatıyla 2015 yılında Türkiye’nin en çok satan motosiklet markası .

Motosiklet kullanımının yaygınlaştırılması ve halihazırda motosiklet kullananları bilinçlendirmek adına 2015 yılında kurulan Honda Fan Club ile Honda Motosiklet Bayileri ile ortaklaşa gerçekleştirilecek olan etkinlik yaklaşık 3 ay sürecek. Tamamen yeni 8 Honda Motosiklet modelinin tanıtılacağı turda motosikletleri kullanmak isteyenlerin ilgili bayilere ulaşıp randevu almaları yeterli.

KEYİFLİ BİR GÜN

Her şehirde iki gün sürecek olan etkinlikte bir yandan en yeni Honda modellerini kullanarak test etme şansı sunulurken diğer taraftan katılımcılara ikramlar ve hediyeler veriliyor. Anlas lastik üreticisi ile yapılan işbirliği sayesinde etkinliğe katılan Hondaseverleri lastik alımı için sürpriz indirimler bekliyor. Anlas ve Honda ayrıca ziyaretçileri lastik ve güvenli sürüş eğitimi vererek bilinçlendiriyor.

1974 yılında kurularak Düzce’de üretime başlayan Anlas Lastik, "Dünyadaki en iyi motosiklet lastiği üreticisi" olmayı hedefleyerek yola çıkan bir marka. 2011'den bu yana, Türkiye’deki başarılarının yanı sıra ihracata yapılan yatırımla birlikte özellikle Batı Avrupa’da prestijli bir marka konumuna ulaştı. Her yıl piyasaya yeni giren motosiklet modellerine göre üretilen yeni ebat ve desenleri piyasaya sürerek ürün kalitesine yapılan sürekli yatırımlarla Anlas bugün, Avrupa’nın en kaliteli ürünlerini üreten markalardan biri haline gelmiştir.