Otomotiv
Giriş Tarihi : 15-06-2016 15:15   Güncelleme : 15-06-2016 15:15

Güneş Rolls-Royce için doğacak

Rolls-Royce Motor Cars, Esma Sultan Yalısında düzenlediği etkinlikle Dawn'ın Türkiye tanıtımını yaptı. İkonik araç, Türkiye'de ilk defa Boğazın kıyılarında müşteriler ve marka uzmanları için sergilendi.

Güneş Rolls-Royce için doğacak

Dawn, Rolls-Royce Silver Dawn'ın 1940 ve 1950'lerdeki zarif ve a yenik düşmeyen üstü açık arabalarından ilham aldı. Tasarım ekibinin amacı, Rolls-Royce'un tasarım dilinin evrimine uyum sağlamak ve son derece modern, dört koltuklu süper lüks üstü açık mimariyi bu dille buluşturup bünyesine dahil etti. Dawn, dünyadaki en eşsiz üstü açık araç deneyimini sunan zarif ve yeni bir otomobil olarak yerini koruyor.

Açıldığında Dawn'ı dünyanın üstü açık en sessiz arabası yapan çok katmanlı, açılır kapanır kumaş bir tavana sahip, Rolls-Royce Motor Cars ailesinin dördüncü özgün modeli olan Dawn, hiçbir şekilde zorlanmaksızın mükemmel bir performans sergileyen 6.6 litre çift turbolu V12 motoru ile hayat buluyor.

CEZBEDİYOR

Rolls-Royce Motor Cars'ın Bölge Satış Müdürü Robert Barnes, “Bu ödüllü üstü açık coupe, cazibeli lüksün, stilin ve güzelliğin somut bir örneğidir. Onu kısa bir içinde rahatlatıcı bir gün batımının keyfinin çıkarken İstanbul'da ve Akdeniz'in muazzam bir güzelliğe sahip sahil yollarında görmek için artık sabırsızlanıyoruz" .

HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK

Dawn tanımına özel bir katkıda bulunması adına Rolls-Royce merkezinden gelen bir ahşap uzmanı, Goodwood imalat fabrikasında uygulanan ince işçiliği göstererek tanıttı. Rolls-Royce Motor Cars İstanbul'un sahibi Artuğ Aysal, "Bir otomobili kişiselleştirmek için neredeyse sınırsız fırsatlar sunan Ismarlama programı, müşterilerimize kça duygusal bir satın alma sebebi sunuyor. Aslında otomobil sahibinin istek ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmak bizim için kça değerli ve tatminkar bir şey" diye konuştu.