Otomotiv
Giriş Tarihi : 11-07-2016 14:25   Güncelleme : 11-07-2016 14:25

En yenilikçi ödülün sahibi Avenue iBUS

Akıllı otobüs devrini başlatan Temsa, pazara yenilikçi ürünler sunmasının karşılığını ödüllerle de alıyor. Londra’da düzenlenen etkinlikte Avenue iBUS’a bu yılın en yenilikçi ürün ödülü olarak adlandırılan “2016 New Product Innovation Ödülü” verildi.

En yenilikçi ödülün sahibi Avenue iBUS

Temsa, otobüs üretiminde elde ettiği başarıyı ödüllerle de taçlandırıyor. Her yıl pazara sunduğu yenilikçi ürünlerle pazar payını büyüten ve ihraç ettiği ülkelerin sayısını artıran Temsa, Ar-Ge alanına yaptığı yatırımın karşılığını hem müşteri talebinde hem de uluslararası alanlardaki organizasyonlarda elde ettiği ödüllerle alıyor.

Frost & Sullivan’ın (F&S)’nin Londra’da düzenlediği “Intelligent Mobility” organizasyonu kapsamında Smart Mobility programının ilk adımı olan Avenue iBUS’a “2016 New Product Innovation Ödülü” verildi. Temsa yenilikçi ürünler üretmek için her yıl Ar-Ge alanına bütçesinin yüzde 4,5 gibi bir bölümünü ayırıyor. Yenilikçi ürünlerle pazarda olmanın ve geleceğe yönelik bir vizyon çizmenin farklı bir karşılığı da bir Türk üreticisi olarak uluslararası alanda ödül kazanmak oluyor. Bu ödül Temsa’nın özellikle teknoloji ve yenilikçi odaklı ürünleri hızlıca hayata geçirme başarısına ve geleceğin ulaşımı ile ilgili geliştirdiği öncü vizyona verildi. Jumeirah Carlton Tower’da düzenlenen ödül törenine Temsa Ürün Müdürü Mert Özkaynak ve Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan katıldı.

GELECEĞİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM

Mert Özkaynak yaptığı konuşmada F&S tarafından verilen bu prestijli ödülün Temsa Smart Mobility programlarının teknoloji ve yenilikçi odaklı çözümler üreterek hayata geçirdiği ilk platformlardan olan Elektrikli Araçlar, Akıllı Araçlar ve Akıllı Fabrika uygulamalarının geleceğin mega trendlerine ve değişen müşteri ihtiyaçlarına dönük çözümleri başarılı bir şekilde hayata geçirdiğinin önemli bir kanıtı ğunu ve Temsa açısından büyük bir onur ğunu söyledi.

Ödüllü Avenue iBUS

Avenue iBUS’ın öne çıkan özellikleri arasında araç takip sistemi ve araç bilgisayarı, dokunmatik ekran üzerinden araç kontrolü, sürücü ön camı ekranı, yolcu sayma sistemleri, araç içi yolcu bilgilendirme sistemleri, araç içi kamera kayıt sistemleri, acil durum müdahale altyapısı, araç içi Wifi istasyonu, yeni gösterge paneli, akıllı servis donanımları bulunuyor.