Güncel Haber
Giriş Tarihi : 19-07-2016 16:36   Güncelleme : 19-07-2016 16:36

TOFED Başkanı Özcan: Tarihe geçen kara bir lekedir

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Başkanı Av. Birol Özcan, "Gün, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’a desteğimizin tam olduğunun bilinmesini isteriz" dedi.

TOFED Başkanı Özcan: Tarihe geçen kara bir lekedir

TOFED Başkanı Av. Birol Özcan, yayımladığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemiz tarihi anlardan birini yaşamış, demokrasiyi ve milli iradeyi sekteye uğratmaya çalışan hain güçler bir kez daha ortaya çıkmıştır. Halk tarafından seçilmiş meşru hükümet, şerefli Türk ordusunun içinde yuvalanmış bir terör örgütü tarafından görevinden alınmak istenmiştir.

Kim kları çok kısa sürede ortaya çıkan, vatan haini çetenin demokrasimizi ortadan kaldırmaya yönelik bu girişim halkın da sahip çıkmasıyla geri püskürtülmüş olup, hükümetimiz kısa sürede duruma hakim olmuştur. Öncelikle bilinmesini isteriz ki; bu tür girişimler, ülkeye zarar vermek isteyen hain odaklara yardım etmenin ötesinde bir anlam ifade etmemektedir.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere, iktidar ve muhalefet demeden en zor şartlarda Milletin Meclisinin açık tutulması konusunda irade koyan siyasi parti genel başkanlarına, ordumuzun şerefli askerlerine, canını dişine takarak güvenliği tesis eden kahraman Türk polisi ve halkımıza yaşanan alçakça darbe girişimi karşısında gösterdikleri dirayet ve kararlılık için en derin teşekkür ve minnet duygularımızı sunuyoruz.

Gün, demokrasi ve milli iradeye sahip çıkma günüdür. Halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ve görevini sürdüren meşru hükümete desteğimizin tam ğunun bilinmesini isteriz.

Bu kapsamda demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek menfur darbe girişimini  şiddetle ve nefretle kınıyor, şehitlerimize  Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Başta karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün değerli mensupları olmak üzere tüm vatandaşlarımızı demokrasinin ve milli iradenin yanında olmaya, olayın başlangıcından itibaren gösterdikleri kararlı tutumu sürdürmeye davet ediyoruz.