Otomotiv
Giriş Tarihi : 08-08-2016 14:25   Güncelleme : 08-08-2016 14:25

İlgili Makina Karadeniz'e hakim

İş makinaları sektöründe faaliyet gösteren İlgili Makina, Ascendum ile işbirliği anlaşması yaptı. İlgili Makina, yapılan anlaşma çerçevesinde; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturdu.

İlgili Makina Karadeniz'e hakim

Kastamonu merkezli olarak 2014 yılında Zonguldak, Karabük ve Bartın’ı kapsayan Batı Karadeniz bölgesinde Ascendum Makina Satış Sonrası Yetkili Servisi olarak hizmete başlayan İlgili Makina, bölgede faaliyet gösteren tüm Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için yedek parça satış, bakım ve servis hizmetlerini tek çatı altında sundu.

Bölgede artan satış sonrası taleplerini servis noktasını büyüterek karşılamayı planlayan İlgili Makina,  yeni atölyesinde 4 adet servis aracı ve 9 a teknisyen olmak üzere 12 personel ile hizmet veriyor. İlgili Makina’nın 2014 yılında 2 adet kapalı, 2 adet de açık alanda olmak üzere 4 adet iş makinasına servis noktası bulunuyorken, bu sayı 2016 yılında 4 adet kapalı ve 6 adet açık alan olmak üzere 10 adede ulaştı. Konsinye stoklarla başlanan yedek parça tedarik süreci, İlgili Makina’ya ait ek bir depo yapılması ile iyileştirildi. Şu anda arızalara göre yapılan stok yönetimi sayesinde müşterilere en kısa sürede hizmet verilebiliyor.

MUTLAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

İlgili Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çorbacı; “Firma adımıza yakışır şekilde müşteriye gösterdiğimiz ilgi bölgede fark yaratmamıza ve bu noktaya gelmemizi sağladı. Amacımız, kendi iş yerimizde müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek. Volvo kültüründen gelmemiz sebebiyle müşteri iletişimimize daima önem vermek, sorunları en kısa sürede gidermek ve çözüm ortağı olmak en büyük hedefimiz. Bu değerleri taşıyan ismimizin özelliğini yerine getirmek için ilgi ve alaka ile çalışıyoruz” .