Deniz
Giriş Tarihi : 26-08-2016 12:21   Güncelleme : 26-08-2016 12:21

Sektör Altın Çıpa'da buluşuyor

Dünya denizcilik sektöründe marka haline gelen Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni, 2 Eylül 2016 tarihinde Ataköy Sheraton Oteli'de yapılacak. Deniz Haber Ajansı tarafından bu sene 11'incisi düzenlenen etkinlikte Türk ve dünya denizcileri İstanbul'da bir araya gelecek.

Sektör Altın Çıpa'da buluşuyor

Etkinliğin açılış konuşmasını Türkiye'nin Birleşik Krallık ve Kuzey İrlanda nezdinde Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç yapacak. Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne başta Birleşmiş Milletler ihtisas örgütü IMO üst düzey yöneticileri olmak üzere, Uluslararası Denizde Uyduyla Haberleşme Örgütü (IMSO) Direktörü Moin Uddin Ahmed, Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Francis Zacharie, Uluslararası Petrol Kirliliği Tazmin Fonu (IOPC Funds) Direktörü Jose Mauro Barandiaran ile birlikte IMO üyesi ülkelerin üst düzey yöneticilerinin yanısıra 700 konuğun katılacağı öğrenildi.

Bu sene etkinliğin tam bir denizcilik şöleni haline dönüştüğünü dile getiren Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, "Altın Çıpa Tertip Komitesi, bu sene 11'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ni bir şölen havasında davetlilere yaşatmak için Sinema Senfoni Orkestrası ile anlaştı. Deniz Çevik'in solist olarak sahne alacağı Sinema Senfoni Orkestrası Konseri'nde, Şefliği ve aranjörlüğünü Özgür Sevinç üslenecek. Unutulmaz film müzikleri, Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde Altın Çıpa'da hayat bulacak. Denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinin yanı sıra lojistik sektör temsilcileri de etkinliğe davet edildi" diye konuştu.