Güncel Haber
Giriş Tarihi : 29-08-2016 11:37   Güncelleme : 29-08-2016 11:37

Ayrıcalıkta Birinci Kart

Türkiye akü sektörünün önde kurumlarından İnci GS Yuasa, İnci Akü bayilerine yönelik yeni bir ayrıcalıklar dünyası sundu. Ana bayii, perakende satış noktası sahipleri ve çalışanlarına verilecek İnci Akü ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’ ile akü satışlarından puan biriktirilecek ve bu puanlar ürün ve hizmet alımlarında kullanılabilecek.

Ayrıcalıkta Birinci Kart

Müşteri odaklı çalışma prensibiyle hareket eden İnci GS Yuasa, bayi ve çalışanlarının memnuniyetini arttırmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. İnci Holding ve GS Yuasa ortaklığı ile faaliyetlerine devam eden İnci GS Yuasa; birlikte çalıştığı bayii sahibi ve çalışanlarının iş yaparken puan kazanacağı, puanlarını dilediğince harcayabileceği ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’ uygulamasını hayata geçirdi.

İnci GS Yuasa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, “Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve tüm iş ortaklarımız için en güvenilen enerji depolama şirketi olma vizyonumuza yakışır şekilde, projeler üreterek tüm paydaşlarımızın memnuniyetini artırmak üzere çalışıyoruz. Müşteri Yönetimi Mükemmelliği politikamız doğrultusunda, müşterilerimizi ayrıcalıklı kılmak ve memnuniyetlerini arttırmak iş yapış biçimimizin merkezinde yer alıyor. Faaliyet gösterdiğimiz sektörde, kalitemiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla fark yaratmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz ayrıcalıkta ‘Birinci Kart’ uygulamasıyla da akü sektöründe ilk ve tek olmayı başardık. Ürünlerimizi tüketiciyle buluşturan bayii ve perakende satış noktalarımız, bizim için çok değerli. Bizlerle olan iş birlikleri için kendilerine teşekkür niteliği taşıyan bu ayrıcalıklar dünyasıyla, iş yaparken kazanabilecek ve onlar için hazırladığımız çeşitli fırsatlardan faydalanabilecekler” .