Teslimatlar
Giriş Tarihi : 02-09-2016 14:25   Güncelleme : 02-09-2016 14:25

Altunhan'ın yatırımı Temsa'ya

Edirne bölgesinin önde gelen firmalarından Altunhan Şirketler Grubu, 2016 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Temsa'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 Maraton ve 2 Prestij olmak üzere toplam 12 aracı teslim alarak filosunu güçlendirdi. Firmanın yıl sonuna kadar filosundaki Maraton otobüs sayını 40'a çıkartacağı öğrenildi.

Altunhan'ın yatırımı Temsa'ya

Temsa Global bayii Antoto tarafından Volkan Metro Turizm'e satışı yapılan 10 Maraton otobüs ve 2 adet Prestij midibüs, Edirne'de Altunhan Şirketler Grubu'nun merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunhan, yönetim kurulu üyeleri Salim Altunhan ve Gökhan Altunhan ile Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Müdürü Baybars Dağ, Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Metro Turizm’in üst düzey yöneticileri ile çok sayıda firma çalışanı katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Ant Oto'dan ise İstanbul Genel Müdürü Efe Selçuk ve Satış Müdürü Şafak Kıyar da hazır bulundu.

OTOBÜSLER TEKNOLOJİ HARİKASI

Törende ilk konuşmayı yapan Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunhan, “Edirne’ye son teknolojiye sahip, modern otobüsleri getirdik. Bu otobüsleri siyaha boyadık çünkü, demokrasi şehitlerimiz unutulmasın istedik. Bu otobüsleri gördüğümüz o karanlık geceyi hatırlayacağız, bir daha o karanlık günleri yaşamamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” .

ARAÇLAR EDİRNE HALKININ

Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altunhan, 1946 yılında dedesi ve babasının başlattıkları yolcu taşımacılığı sürecini devam ettirdiklerini dile getirdi. Altunhan, “Şu an 4’üncü kuşak işin başına geliyor. Bu otobüsler bizim değil, Edirnelilerin, Trakyalıların otobüsleri. Burada halka hizmet, hakka hizmettir. Bu felsefe ile bu otobüsleri Edirnelilerin, Trakya’nın, Tüm Türkiye’nin hizmetine sunmaktan mutluyuz. Aile olarak gururluyuz” diye konuştu.

Hayırlı Olsun

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da törende yaptığı konuşmada, “Altunhan ailesinin Maraton ve Prestij otobüslerimizi tercih etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yeni araçların Volkan Metro Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” . Konuşmaların ardından plaketler sunuldu. Daha sonra Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kaptan koltuğuna oturarak yeni Maraton aracı kullandı.

Haber - Kaan Kaya/Edirne