Kara
Giriş Tarihi : 07-09-2016 21:31   Güncelleme : 07-09-2016 21:31

Kâmil Koç Pirelli'yi tercih etti

Türkiye karayolu yolcu taşımacılığının önde gelen firmalarından Kâmil Koç, Pirelli ile işbirliği yaptı. Yapılan işbirliği çerçevesinde Kâmil Koç'un filosunda yer alan araçların büyük bir kısmının lastik tedarikçisi Pirelli olacak.

Kâmil Koç Pirelli'yi tercih etti

Kâmil Koç, şehirlerarası taşımacılığa ürünleriyle farklı bir soluk getiren Pirelli ile işbirliği yaptı. Kâmil Koç, 1000’in üzerinde araçtan oluşan filosunun büyük bir kısmının lastik tedariki için Pirelli ile anlaşma imzaladı.

GÜVENLİ SEYAHAT

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Doğan, "Biz sektörün kurucusu olarak yolcu taşımacılığı ile ilgili atmış ğumuz her adımda öncü k. Özellikle güvenlik standartlarının belirlenmesi konusunda sektörün gelişmesine ve ilerlemesine her katkıda bulunduk. Güvenlik bizim için her öncelik verdiğimiz konu . Bir aracın en az motor kadar önemli olan parçası lastiktir. Bu nedenle lastik seçimi bizim için güvenli yolculuğun en önemli parçası demektir. Sektörümüzün önemli iş ortaklarından biri olan Pirelli’nin güvenli seyahat ile ilgili ARGE çalışmalarını yakından takip etmekteydik.  İlk etapta filomuzun önemli bir kısmını Pirelli lastikleri ile yeniledik" .

ÖNCELİKLE GÜVEN GEREKLİ

Pirelli CEO’su Murat Akyıldız ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Bir asıra yakın bir süredir, yolcu taşımacılığı sektöründe Türkiye’nin en önemli firmalarının başında gelen Kamil Koç’la yapılan anlaşma temelinde hizmeti, güveni, konforu ve kaliteyi barındırıyor. Bunlar yolcu taşımacılığı denildiğinde akla gelen kriterlerdir. İnsanlar canlarını emanet ettikleri otobüslerin, konforlu ve her şeyden önce güvenli olmasını ister. İşte bunu yıllardır başarıyla sunan bir firma olan Kamil Koç’un, araç filosundaki kendisine ait otobüslerinde Pirelli’yi tercih etmesine de bu anlamda gurur duyduk."