Teslimatlar
Giriş Tarihi : 29-09-2016 11:59   Güncelleme : 29-09-2016 11:59

Veysi Maden 15 adet Man çekici aldı

Kurulduğu ilk günden bu yana Man’ı tercih eden Miryıldız İnşaat’a bağlı Veysi Maden şirketi aldığı 15 adet TGS 41.400 (8x4) damper serisi araç ile filosunu güçlendirdi. En eski Man dostları arasında yer alan Elazığ merkezli şirketin toplam 50 araçlık filosunun büyük bölümü Man marka araçlardan oluşuyor.

Veysi Maden 15 adet Man çekici aldı

Man Mersin Bölge Bayii Mancı Kemal Otomotiv tarafından Veysi Maden'e satışı yapılan 15 adet araç, Man'ın Ankara tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Veysi Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yıldız, Finans Müdürü Engin Ayyıldız ile Baş Şoför Abdülcemil Çiftçioğlu ve Man Bölge Satış Müdürü İrfan Ergetir katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Kemal Otomotiv’ten iseYönetim Kurulu Başkanı Kemal Akdemir ile Satış Müdürü İbrahim Gündüz’ün de hazır bulundu.

Necmettin Yıldız, “Man ile 40 yıllık geçmişe sahip dostluğumuz daha da gelişerek sürüyor. Madencilik gibi en zorlu şartlarda dahi sunduğu yüksek performansı, ileri teknolojisi, kalitesi ve dayanıklılığı ile Man, hep öncelikli tercihlerimiz arasında yer aldı. Düşük işletme giderleri ve yaşam boyu maliyet avantajlarının yanı sıra Satış Sonrası Hizmetler noktasında sundukları profesyonel ve ekonomik çözümler ile Man, hep dostumuz olarak kalmaya devam edecek” .