Güncel Haber
Giriş Tarihi : 11-10-2016 11:06   Güncelleme : 11-10-2016 11:06

D-Max tutkunları Salihli’de buluştu

Anadolu Isuzu’nun geleneksel hale gelen “Isuzu D-Max Buluşması”nın üçüncüsü Manisa Salihli’de gerçekleşti. Anadolu Isuzu'un Salihli Bayii Yükseliş Otomotiv’in katkılarıyla organize edilen etkinlikte bir araya gelen D-Max tutkunları, hem eğitim hem de sürüş keyfini birlikte yaşadı.

D-Max tutkunları Salihli’de buluştu

Program, 70’i aşkın D-Max pick-up sahibinin ev sahibi Yükseliş Plaza’da buluşmasıyla başladı. D-Max sahiplerine  profesyonel eğitmenler tarafından “Güvenli ve Verimli Sürüş Teknikleri” eğitimi verildi. Eğitimin ardından Yükseliş Plaza’dan yola çıkan D-Max konvoyu off-road  ve asfalt parkurlarını ladı.

Zorlu arazi koşullarında sergilediği üstün özellikleriyle dünya çapında üne sahip olan Isuzu D-Max, Salihli’de gövde gösterisine dönüşen bu unutulmaz aktiviteyle D-Max tutkunlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Yüksek hızlanma kabiliyeti, üstün güvenlik sistemi, 163PS/400Nm/1400-2000rpm düz tork sağlayan çift turbo beslemeli ve 2,5 litrelik güçlü motoruyla Isuzu D-Max hafta içi güçlü bir iş ortağı hafta sonu ise keyifli bir gezi aracı.