Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-10-2016 19:21   Güncelleme : 14-10-2016 19:21

Gürsel Turizm yine yaptı yapacağını!

Personel taşımacılık sektörünün güçlü firmalarından Gürsel Turizm, Fenerbahçe Futbol Takımı’nın kullanacağı yeni otobüsü, Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen törenle sarı-lacivertli kulüp yöneticilerine teslim etti.

Gürsel Turizm yine yaptı yapacağını!

Fenerbahçe Kulübü’nün resmi karayolu tedarikçisi Gürsel Turizm, teknolojinin bütün imkânlarını kullanarak özel olarak imal ettirdiği otobüsü törenle kulübe teslim etti. Zırhlı otobüsün camlarına da özel kaplama yapıldığı öğrenildi.

Can Bartu Tesisleri’nde düzenlenen törene Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, sarı-lacivertli futbolcular, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant ve Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz ile firma yetkilileri katıldı.

Karayolu ulaşımında güvenlik ve konfora dikkat çeken Kulübü Asbaşkanı Önder Fırat, “Başarıların yanı sıra geleceğimiz için sponsorluk anlaşmalarına da önem veriyoruz. Futbol A takımımızın ulaşım sponsorluğu konusunda önemli bir anlaşma yaptık. Sporcularımızın konforu, emniyeti bizim için önemli. Taşımacılık sektöründeki deneyim ve başarıları nedeniyle Gürsel Turizm’e güveniyoruz ve futbolcularımızı karayolu ulaşımında gönül rahatlığı ile Gürsel Turizm’e emanet ediyoruz” .

HERKES FENERLİ DOĞAR

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar da, “Etkinlik öncesi arkadaşlar bana sordu Başkanım sizde mi Fenerbahçelisiniz diye! Şimdi bende diyorum ki herkes Fenerbahçeli doğar, büyürken de rüzgar ve su gibi çevre şartlarına göre tutacağı takım şekillenir. İTO da Fenerbahçemiz gibi marka bir odadır. Türkiye’nin en büyük ticaret odasıyız. Gürsel Turizm üyemizdir ve bu güzel etkinlikte beraberiz. Ben bu otobüsün Fenerbahçe’nin zafere giden yolda yardımcısı olmasını diliyorum” diye konuştu.

GÜRSEL FENER’İN HEP YANINDA

Fenerbahçe ile iş ortaklıklarının 1970’li yıllara dayandığını dile getiren Hürer Gündüz, “70’li yıllardan başlayarak ve ilk olarak Gazanfer Bilge otobüsleriyle yarım asırdır Fenerbahçe’ye ulaşım hizmeti verdik” .

Gündüz, “Bu projeyi bize getirdiklerinde çok mutlu k. Otobüsün en iyisini yaptırdık. Otobüs, tüm kulüp takımlarının sahip ğu en değerli, en pahalı otobüstür. Özel ses düzeni, uydu bağlantısı var. Koltuklar özel tasarım. Otobüs içinde ayrıca özel iklimlendirme sistemi kuruldu. Önünde radar sistemi var, çarpışmaları önlüyor. Camları özel bir madde ile kaplandı ve daha dayanıklı hale getirildi. Her şeyden önemlisi de bu otobüs çevreyi en az kirleten otobüs olma özelliğine de sahip. Bu otobüs inşallah şampiyonluklara vesile olsun” diye konuştu.

Haber: Kaan Kaya