Güncel Haber
Giriş Tarihi : 17-10-2016 00:10   Güncelleme : 17-10-2016 00:10

TopGear Ödülü DRD’ye

DRD Filo Kiralama, fark yaratan hizmetleri ve teknolojik altyapısıyla, İngiliz BBC TopGear Dergisi tarafından her yıl düzenlenen TopGear Ödülleri’nde, ‘2016 Yılının Araç Kiralama Şirketi’ seçildi.

TopGear Ödülü DRD’ye

Türkiye operasyonel kiralama sektörünün ı yerli sermayeli şirketi DRD, otomobil kullanıcılarının yakından takip ettiği ve alanında en prestijli yayınlardan biri olan BBC TopGear Dergisi tarafından ‘Yılın Araç Kiralama Şirketi’ ödülüne layık görüldü.

DRD Filo Kiralama Genel Müdürü İlkay Ersoy, “Ülkemizde operasyonel kiralama sektörünün oluşumuna öncülük etmiş köklü bir marka olarak, müşterilerimize arzu ettikleri aracı sunmanın ötesinde, hayatlarını kolaylaştıran önemli bir hizmetler bütünü sunuyoruz. Bu hizmetleri sunarken, her noktada müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını değerlendirerek uygulamalarımızı geliştiriyoruz. İnsan kaynağı ve teknolojiye yönelik çok önemli yatırımlar yaparak da, çıtayı her geçen gün sektör standartlarını yükseltecek noktalara taşımayı hedefliyoruz. DRD olarak 30 bin adede varan kullanıcımız ve 7 bin adede yaklaşan mevcut müşteri sayımızla, otomotiv sektörünün köklü ve saygın bir otoritesi olan TopGear tarafından ‘Yılın Araç Kiralama Şirketi’ seçilmiş olmaktan ayrı bir mutluluk ve onur duyuyoruz” .