Teslimatlar
Giriş Tarihi : 17-10-2016 01:08   Güncelleme : 17-10-2016 01:08

Etis, 37 adet çekici aldı

Lojistik sektörünün önde gelen firmalarından Etis Lojistik, 2016 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man’dan yana yaptı. Firma, siparişini verdiği 37 adet TGS 18.400 BLS çekici alarak filosunu güçlendirdi.

Etis, 37 adet çekici aldı

Denizcilik sektörünün genç ve dinamik markası Nagmar Grup bünyesinde yer alan Etis Lojistik, yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Firma, siparişini verdiği çekicileri, Man’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen törenle teslim aldı. Araç teslim törenine Nagmar Şirketler Grubu CEO’su Mustafa Serdar Duran, Etis Lojistik Genel Müdürü Sinan Çıtak ve şirket yöneticileri katıldı. Törende Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu’nun yanı sıra Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ile Bölge Satış Koordinatörü Nihat Özmen Ayhan da hazır bulundu.

ÖRNEK FİRMAYIZ

Grup olarak yatırımlarını artırarak sürdürdüklerini belirten Şirket CEO’su Mustafa Serdar Duran, bu kapsamda da Etis Lojistik'in 37 adet çekicisini filoya kattığını belirtti. Yatırımların şirketin operasyonel verimliliğini arttırdığının altını çizen Duran, ayrıca diğer taraftan da iş ortaklarının beklentilerinin karşılanması bağlamında önemli bir role sahip olacağını ifade etti. Duran, “Yaptığımız yatırım ve müşterilerimize sunduğumuz yeniliklerle sektöre kalite açısından da örnek oluyoruz” .

EKİP RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ

Etis Lojistik Genel Müdürü Sinan Çıtak da portföylerine yeni müşteriler ekleyerek rekor büyüme gerçekleştirdiklerinin açıkladı. Çıtak, şöyle devam etti: “Güçlü ve dinamik yapımızla uluslararası taşımacılık faaliyetlerini de en kısa da bünyemize katmak istiyoruz. 37 araç tek seferde filoya katıldı. Şirketimiz tarihi rekorlarla yakaladığı ivmenin meyvelerini en güzel şekilde verecek. Etis’in daha güzel yerlere gelmesi için ekip ruhuyla çalışıyoruz.”

AVANTAJLAR SUNUYORUZ

Man’ın yüksek standartları ve ileri teknolojisi ile iş ortaklarının gelişimine katkı sağladığını vurgulayan Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu da, “Man’ın hem üretim aşamasında hem de satış ve satış sonrası hizmetler noktasında odağı, sürdürülebilirliktir. Bu doğrultuda geliştirmeler yapıyor, yeni teknolojiler ve sistemler üretiyoruz. Birbirini bütünleyen, hem ekonomik hem de ekolojik açıdan elde edilen bu sürdürülebilirlik ile, müşterilerimize de çok önemli avantajlar sunuyoruz” .