Treyler
Giriş Tarihi : 30-10-2016 15:48   Güncelleme : 30-10-2016 15:48

Serin sattığı treyleri ikinci ele geri alacak

Konya merkezli treyler üreticisi Serin Treyler, tenteli araç müşterilerine yönelik geri alım projesini hayata geçirdi. Projede amortisman giderlerin yüzde kaç olacağı konusunda bilgi vermekten kaçınan Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, “Müşterimizi zarar ettirmeyecek ölçüde belirlediğimiz eskime oranları düşülerek yenisi ile takas edeceğiz” ifadesini kullandı.

Serin sattığı treyleri ikinci ele geri alacak

Lojistik müşterilerine tenteli treylerin satış sözleşmesi ile birlikte tanzim edilen Serin Treyler Değişim Garantisi sözleşmesi araç tesliminde verilecek. Müşteriler araçlarını yenilemek istediklerinde bu belge ile yeni bir ürünün alımında belirlenmiş indirimlerden faydalanacak.

Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin; “Bildiğiniz gibi lojistik sektöründe yenilenme safhaları , enerji ve para kaybına yol açmaktadır. Serin treyler olarak bu yükün hafifletmek ve markamıza olan güveni tescillemek amacıyla tenteli treylerde bizi tercih eden müşterilerimize yenisini almaları durumunda geri alma sözü vermekteyiz” .

Sistemin işleyişi ile ilgili olarak Recep Serin şöyle devam etti; “İhtiyaç duyduğunuzda bizden almış ğunuz treyleri tekrar ikinci elde zarar ettirmeyecek ölçüde belirlediğimiz eskime oranları düşülerek yenisi ile takas edeceğiz. Bu sayede müşterilerimiz daha genç araçlarla olmanın güveni ve keyfini sürecek.”