Güncel Haber
Giriş Tarihi : 30-10-2016 16:15   Güncelleme : 30-10-2016 16:15

Mutlu meme kanserine dikkat çekti!

Mutlu Akü kadın çalışanları için “erken tanı hayat kurtarır” sloganıyla önemli bir etkinliğe imza. Şirketin Sağlık Birimi ile Pazarlama ve Kurumsal iletişim departmanı tarafından organize edilen etkinliğe tüm kadın çalışanlar katıldı ve meme kanser hakkında bilgilendirildi.

Mutlu meme kanserine dikkat çekti!

Türkiye akümülatör sektörü firmalarında Mutlu Akü, Ekim ayı boyunca meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık günleri kapsamında; sağlık ve çalışanlarının hayat kalitesini artırmaya yönelik eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekledi. Tuzla’daki üretim merkezinde, kadın çalışanlar meme kanseriyle ilgili erken tanının önemine ait seminere katıldı.

Mutlu Akü Sağlık birimi ve Pazarlama ve kurumsal İletişim Departmanı tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerine katılan 60’ı aşkın kadın çalışan, bilinçlenmek ve çevremizi bilinçlendirmek üzere meme kanserinde erken tanımın önemi, muayene süreçleri gibi konularda uzman eğitmenlerden bilgi aldı. Eğitim, katılımcıların güne özel tasarlanan tişörtler ile aile fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.