Treyler
Giriş Tarihi : 30-10-2016 18:17   Güncelleme : 30-10-2016 18:17

Efta’nın tercihi Tırsan

Petrol, lojistik, tuz, inşaat, maden ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Efta Grup, 2016 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği Tırsan Perdeli Maksima Plus ve Kässbohrer Hafif Açık Kasa treylerlerden oluşan toplam 10 adetlik aracını teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Efta’nın tercihi Tırsan

Tırsan tarafından Efta Grup’a satışı yapılan araçlar, Adapazarı üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Efta Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özgöbek ve Tırsan Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçeği ile firma personeli katıldı.

“Tırsan’dan 24 saat hizmet aldık,” diyen Hasan Özgöbek, “Biz kaliteden ödün vermeyiz. Hem ürün hem de hizmet kalitesiyle görüyoruz ki Tırsan da öyle. Tırsan Perdeli Maksima Plus (T.SCS X+) ve Kässbohrer Hafif Açık Kasa (K.SPL 3) treylerlerin tüm yol şartlarına uygun olarak üretilen yüksek mukavemetli çelikten şasileri ve tüm çelik komponentleri çinko-fosfat tri-elektron metoduna göre KTL kaplı ğundan 10 yıl paslanmazlık garantisi altında bulunuyor” .