Güncel Haber
Giriş Tarihi : 16-11-2016 23:07   Güncelleme : 16-11-2016 23:07

Ulaşım Gazetesi Yazarı İlhan Kılınç’a Ford’dan özel ödül

Ticari araç, lojistik ve yolcu taşımacılık sektörünün gür sesi Ulaşım Gazetesi, başarısına bir halka daha ekledi. Ulaşım Gazetesi’nin Lojistik Alanda Uzman Yazarı İlhan Kılınç, Ford Trucks’ın “Kamyoncunun Hayatı, Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” yarışmasında 3’üncü kez ödüle layık görüldü.

Ulaşım Gazetesi Yazarı İlhan Kılınç’a Ford’dan özel ödül

Ford Trucks, bu yıl 10’uncusu düzenlenen uluslar arası lojistik fuarı Logitrans’a katıldı. Fuarda 1848T Midilli çekicisini sergileyen Ford Trucks’ın standına 22 ülkeden çok sayıda lojistik firma temsilcileri ziyaret etti.

Fuarda, Ford Trucks Sanat Atölyesi tarafından bu yıl 5’inci kez düzenlenen “Kamyoncunun Hayatı, Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” fotoğraf yarışmasının sonuçları; Seçici Kurul Danışmanı foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral tarafından açıklandı. Yarışmanın birincisi olan Kocaeli’den Emre Bostanoğlu, ikincisi İstanbul’dan Alev Özcan ve üçüncülük ödülünün sahibi de Giresun’dan İrfan Çimen . Ford Trucks Özel Ödülü ise Ulaşım Gazetesi Yazarı İlhan Kılınç’a verildi.