Dernekler
Giriş Tarihi : 22-11-2016 18:15   Güncelleme : 22-11-2016 18:15

Ergun Bilen: Ülkemizde OHAL var

Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkan Yardımcısı ve ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, tüzük gereği 2 dönem başkanlık süresi sona eren UND Başkanı Çetin Nuhoğlu'nun genel kurulda yeniden aday olmasını istedi. Her an herşeyin değişebileceğinin altını çizen Ergun Bilen, "Tüzük dediğin de nedir ki, Ülkemizde OHAL var" dedi.

Ergun Bilen: Ülkemizde OHAL var

UND Başkan Yardımcısı ve ABC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, yazılı yaptığı açıklamasında aynen şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizde OHAL var. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bu yüzden tüzükte olsa, Başkanımız Çetin Nuhoğlu'nun başımızda durması lazım. Görevine devam etmesi lazım. Çetin Başkanımıza Sektörümüzün ve ülkemizin ihtiyacı var. Başka arkadaşlar haklı olarak hevesli ve iştahlı olabilir. Ama şuanda OHAL'den dolayı ne ülkenin durumu ne de lojistik sektörünün durumu buna müsait değildir. Birbirimize kenetlenerek sektörümüz adına birlik olmamız lazım. Ben değil, biz olarak hareket etmemiz gerekmektedir. Birlik ve beraberliği sağlamamız lazım. Ancak bu şekilde yarınlara emin adımlarla ilerleriz. Bundan dolayı herkes adaylığını açıklamakta hürdür, seçime de girebilir, demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Lakin bizlerin Çetin Başkanımıza ihtiyacı var ve sektörün başından gitmesini istemiyoruz. Tüzük ğin de nedir ki, Ülkemizde OHAL var tüzüğü de değiştiririz. "