Teslimatlar
Giriş Tarihi : 25-11-2016 13:12   Güncelleme : 25-11-2016 13:12

Türkiye'ye güvenen ABC, 200 adet Mercedes aldı

Lojistik sektörünün önemli oyuncularından Kayseri merkezli ABC Nakliyat, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, Mercedes-Benz Türk'e siparişini verdiği 200 adet çekiciyi teslim alarak filosunu büyüttü. Yeni alınan çekicilerle birlikte ABC'nin filosundaki araç sayısı 600'a yükseldi.

Türkiye'ye güvenen ABC, 200 adet Mercedes aldı

Mercedes-Benz Türk bayii Gelecek Otomotiv tarafından ABC Nakliyat'a satışı yapılan 200 adet Axor 1840 LS çekicinin son partisi olan 80 araç, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine ABC Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Özbayır ve şirket yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Gelecek Otomotiv'den ise Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ da hazır bulundu.

HİZMETTE SINIR YOK

Lojistik sektöründe mutlak müşteri memnuniyetini kendilerine ilke edindiklerini dile getiren ABC Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen, "Bizim için herşeyden önemlisi müşterimizin memnun olmasıdır. Müşterimiz memnun olursa bizde memnun oluruz. Çünkü onlar bizim uzun soluklu iş ortağımızdır. Şirketimizin Kayseri’de 90.000m2 garajı, 45.000m2 deposu ve İstanbul’da ofisi bulunmaktadır. Ağırlıklı olarak Avrupa Birliği ve Asya ülkelerine taşımacılık yapmaktayız. Karayolu taşımacılığı, ağır yük taşımacılık (Lowbed), tehlikeli madde taşımacılığı, sürerek taşımacılık, konteyner taşımacılığı, intermodel ve kombine taşımacılığının yanı sıra gıda, grupaj, mobilya, makine, makine aksamları ve hızlı express taşıma hizmetleri alanında da müşterilerimize lojistik hizmeti sunmaktayız. Müşterilerimizin talep ve istekleri doğrultusunda hemen çalışmamızı şekillendiririz. ABC ailesi olarak hizmette sınır tanıyoruz" .

YATIRIMLARIMIZ ÜLKEMİZ İÇİN

Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda kendilerinin de katkısı olması için çaba sarf ettiklerini dile getiren Ergun Bilen, şöyle devam etti: "Ülkemizin parlak geleceğine destek için yatırımlarımıza hiç tereddüt etmeden ve hız kesmeden devam ediyoruz. Araçlarımız Euro 5 ve Euro 6 normlarına uygun, çevreye zarar vermeyen yeşil motorlara sahiptir. Firma olarak en durağan dönemlerde bile yatırımı kendimize prensip edindik. Bundan böylede elimizden geldiğince, filomuzu en modern araçlarla donatıp, hem sektörümüze hem de ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz. 200 adet Mercedes-Benz markalı araç yatırımı yaptık. Bu büyük yatırım ile hem sektördeki gücümüzü, hem de yurtdışı pazarlardaki iş hacmimizi arttırmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımız bununla sınırlı kalmayacak. Gerek depo, gerekse yurtdışı şube yatırımlarımız program dahilinde devam etmektedir. Bir Anadolu firması olarak ülkemizin menfaatine ne yapılması gerekiyorsa da biz her hazırız."