Güncel Haber
Giriş Tarihi : 05-12-2016 13:31   Güncelleme : 05-12-2016 13:31

Olev’de ilk yolculuk indirimli

VIP araçları ile şehiriçinde adresten adrese ulaşıma yeni bir soluk getiren mobil uygulama Olev kullanıma sunuldu. Cep telefonuna indirilerek kullanılabilen uygulama ile yapılan ilk yolculuklarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Olev’de ilk yolculuk indirimli

9+1 yolcu kapasiteli VIP araçlarla şehiriçinde adresten adrese ulaşım sağlayan ilk yerli mobil uygulama olan Olev, kullanıma sunuldu. Olev, kendi kazançlarının vergisini öderken sistemdeki sürücülerin de gelirlerinin vergilendirilmesini sağlayarak yasal bir zeminde hizmet veriyor.

Olev’i ilk kez kullanacak olanlar yüzde 15 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Bunun için Olevtr promosyon kodunu uygulama içindeki ilgili alana girmek yeterli oluyor. App Store ve Google Play’den indirilerek iOS ve Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Olev, konforlu ve temiz araçları ile şehiriçi yolculukları keyfe dönüştürüyor. Tümü lisanslı ve kayıtlı sürücüleri ile hizmet sunan uygulama ile yolculuk landığında ödenecek tutar, yolculuk başlamadan önce yaklaşık olarak görüntülenebiliyor. İstenen noktaya ulaşıldığında aracın temizliği, yolculuğun konforu ve sürücünün yaklaşımı gibi kriterlerin puanlanabilmesi, Olev’in yüksek hizmet standartlarını korumasına yardımcı oluyor.