Treyler
Giriş Tarihi : 06-12-2016 14:18   Güncelleme : 06-12-2016 14:18

Öz Güler'in yatırımı Tırsan'a

Hatay merkezli Öz Güler Uluslararası Taşımacılık, 2016 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 8 adet Tırsan SNS Brandalı Maxima treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Öz Güler'in yatırımı Tırsan'a

Tırsan Treyler Hatay bayii Has Otomotiv tarafından Öz Güler Uluslararası Taşımacılık'a satışı yapılan 8 adet SNS Brandalı Maxima treyler, Adapazarı üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Öz Güler Uluslararası Taşımacılık ortaklarından Mehmet Nuri Güler, Tırsan Bayi Satış Yöneticisi Ersin Şeker  ve firma personeli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Has Otomotiv'den ise Satış Şefi Mehmet Ali Zubaroğlu da hazır bulundu.

Merkezi Hatay'da bulunan firma; müşterilerine komple ve parsiyel kuru yük hizmeti sunuyor. Firma ortaklarından Mehmet Nuri Güler, yaptığı açıklamada, 2006 yılından beri müşterilerine nakliye ve depolama hizmetleri sunduklarını söyledi. Yeni aldıkları araçlarla filolarındaki Tırsan markalı ürün sayısının 45’e yükseldiğini belirten Güler, Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şöyle anlattı: “1996 yılından bu yana Tırsan ürünlerini kullanıyoruz. Filomuzda başka treyler markaları da bulunuyor. Bu nedenle Tırsan ile diğer markalar arasındaki farkı çok iyi görebiliyoruz.  Tırsan ikinci el değeri, sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ile hep öne çıkıyor. Bundan sonraki alımlarımızda da ilk tercihimiz Tırsan olacak.”