Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-12-2016 23:28   Güncelleme : 18-12-2016 23:28

Karsan’a Altın Öneri ile ödüllendirildi

Karsan, iş sağlığı ve güvenliği alanında geliştirdiği çalışmayla Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) tarafından düzenlenen Altın Eldiven ve Altın Öneri İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) yarışmasından ödülle döndü. Karsan çalışanlarının “Motor Marriage Hazırlama Caraskallarında İş Güvenliği Kazanımı Sağlanması” konusunda yaptığı Kaizen çalışması MESS tarafından Altın Öneri ödülüne layık görüldü.

Karsan’a Altın Öneri ile ödüllendirildi

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Karsan CEO’su Okan Baş, “İş sağlığı ve güvenliği üzerinde yeni uygulamalar geliştirmek kadar bu uygulamaları sektöre yaymak da bizim için çok önemli. Geliştirdikleri projeyle bizi bu başarıya taşıyan Karsan çalışanlarına ve Altın Öneri ödülüne layık gören MESS yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” .

Çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, iş sağlığı ve güvenliği alanında yaptığı çalışmalarla sektöre örnek oluyor. Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası’nın (MESS) bu yıl ikincisini düzenlediği Altın Eldiven ve Altın Öneri İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) yarışmasına “Motor Marriage Hazırlama Caraskallarında İş Güvenliği Kazanımı Sağlanması” konusunda yaptığı Kaizen çalışmalarıyla katılan Karsan çalışanları, Altın Öneri kategorisinde ödüle layık görüldü. Törende Karsan adına ödülü Mühendislik ve Teknoloji Geliştirme Müdürü Tayyar Tuğutlu teslim aldı.

Çalışanların sağlık ve güvenliğinin olabilecek en üst seviyede sağlanmasının önemine dikkat çeken Karsan CEO’su Okan Baş, işçi güvenliğinin kendileri için daima işten önce geldiğini vurguladı. Okan Baş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İş sağlığı ve güvenliği üzerinde yeni uygulamalar geliştirmek kadar bu uygulamaları sektöre yaymak ve daha çok şirkete ulaşmasını sağlamak bizim için çok önemli. Geliştirdikleri projeyle bizi bu başarıya taşıyan Karsan çalışanlarına ve Altın Öneri ödülüne layık gören MESS yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.