Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-12-2016 23:45   Güncelleme : 18-12-2016 23:45

Öztaş 3 adet Stralis aldı

Ankara bölgesine 24 adet çekici ile hizmet veren silobas ve nakliye firmalarından Öztaş, yeni araç alımında tercihini Iveco’dan yana kullandı. İlk Iveco Stralis çekicilerini filosuna dahil eden firma, önümüzdeki dönemlerde de yeni alımlarında aynı markayı tercih edecek.

Öztaş 3 adet Stralis aldı

Iveco’nun yetkili satıcılarından Öz Gözde Otomotiv tarafından Öztaş Nakliyat firmasına satışı yapılan 3 adet Stralis Hi Road çekici, Ankara OSTIM tesislerinde yapılan tören ile teslim edildi. Firma sahibi Ahmet Öztaş ve Genel Müdürü Şakir Öztaş’ın katılımları ile gerçekleşen törende Öz Gözde Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztaş ve Ağır Vasıta Bölüm Yöneticisi İbrahim Demirbaş da hazır bulundu.

Öz Gözde Ağır Vasıta Bölüm Yöneticisi İbrahim Demirbaş, Öztaş Nakliyat  ile başlattıkları bu iş birliğinden çok memnun klarını ve satış sonrasında da Öztaş Nakliyat’ı  yalnız bırakmayacaklarını ifade etti. İbrahim Demirbaş, “Sıra dışı bir çözüm olan Hi-SCR’nin kullanılmasıyla artık EGR’ye ihtiyaç duyulmuyor ve bu sayede araç sahiplik maliyetinde önemli bir düşüş sağlanıyor. Optimize edilmiş aerodinamik, aktarma aksamı ve Hi-SCR’nin bir araya gelişiyle Euro 6’lı Stalis’ler Euro 5’li öncüllerine göre yüzde 4.5 daha az yakıt tüketiyor” .