Teslimatlar
Giriş Tarihi : 25-12-2016 22:53   Güncelleme : 25-12-2016 22:53

Balıkesir’de Karsan imzası

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ihalesini kazanan Karsan, 11 adedi Atak ve 10 adedi Jest olmak üzere toplam 21 adet aracın teslimatı gerçekleştirdi. Balıkesir’e yaptığı teslimatlarla şehre imzasını atan Karsan, böylece toplamda 220 adet Jest ve 153 adet Atak sayısına ulaşarak bölgenin ulaşımına büyük katkıda bulundu.

Balıkesir’de Karsan imzası

Kuruluşunun 50. yılını geride bırakan Karsan, diğer illerde ğu gibi Balıkesir’deki teslimatlarına da aralıksız devam ediyor. Karsan son olarak, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne 21 adet araç teslimatı daha yaptı.

Balıkesir’in toplu taşımasında kullanılmak üzere teslim edilen 11 adet Atak otobüsü ve 10 adet Jest minibüsü düzenlenen törenle hizmete alındı. Teslimat törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı, Ulaşım Daire Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu ile Satış Müdürü Kaan Erkırtay ve Kamu Satış Müdürü Adem Ali Metin de hazır bulundu.

Teslimat töreninde konuşan Karsan Pazarlama Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu, “Balıkesir’in bizim için ayrı bir yeri var. Alçak tabanlı, engelli erişimli, kamera kayıt özellikli, USB şarjlı  yenilikçi araçlarımızla Balıkesir halkına en iyi hizmeti sunmaktayız. Artık Karsan markasıyla bütünleşmiş olan şehrimizde her gün 400’e yakın Karsan aracı Balıkesirlileri evlerine, işlerine ve okullarına taşıyor. Diğer yandan satış sonrası hizmetlerde de her kullanıcılarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz” .