Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-01-2017 15:51   Güncelleme : 06-01-2017 15:51

Mars'ın yatırımı Man'a

Mars Lojistik, yeni araç alımında tercihini Man'dan yana kullandı. Man ile ilk defa köklü işbirliğinin temellerini atan Mars Lojistik, siparişini verdiği 50 adet çekiyi teslim alarak filosunu güçlendi.

Mars'ın yatırımı Man'a

Anlaşma kapsamında Mars Logistics’in, 3 yıl / 300.000 kilometre kullanımlı bakım, onarım ve uzatılmış garantiyi kapsayan ‘Comfort Repair’ bakım paketi ile birlikte satın aldığı 50 adet Man TGS 18.440 LLS-U 4x2 Euro 6 mega çekici, Man’ın İstanbul İkitelli’deki tesislerinde gerçekleştirilen törenle teslim edildi. Man Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ve Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara'nın ev sahipliğinde gerçekleşen törene Mars Lojistik Genel Müdür Gökşin Günhan, Yurdışı Nakliye Operasyon Müdürü Erkan Özyurt, Yurtiçi Nakliye Operasyon Müdürü Burak Aykar, Bakım Onarım Müdürü Bünyamin Doğan, Satınalma ve İdari İşler Müdürü Mehmet Saib Ergör ile Kurumsal İletişim Müdürü Kader Özal katıldı. Törende Lokman Koçaslan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Koçaslan da hazır bulundu.

TÜRKİYE’NİN KÜRESEL MARKASI

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, Mars Lojistik'in bu topraklarda doğmuş küresel bir marka ve Türkiye’nin lojistik alanındaki en önemli gurur kaynaklarından biri ğunu dile getirdi. Tuncay Bekiroğlu, “Mars Lojistik, sektörünün her alanında, her hizmeti bir arada sunma kabiliyetine sahip ve bunu mükemmeliyetçi bir yaklaşımla uluslararası standartlarda dünyanın her noktasında gerçekleştirebilen küresel bir marka. Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, Türkiye’nin böylesine önemli bir markasıyla böylesine önemli bir işbirliği yapmaktan, Mars Lojistik'in başarılı çalışmalarına katkıda bulunabilmekten mutluluk duyuyoruz” .

DÜNYANIN HER YERİNE HİZMET

Mars Lojistik Genel Müdürü Gökşin Günhan ise şöyle konuştu: “Mars Lojistik olarak grup şirketlerimizle birlikte; İstanbul Yenibosna'daki merkezimizin yanı sıra Avcılar, Tuzla, Esenyurt, Kocaeli, Bursa, İzmir, Adana, Ankara, Mersin, Atatürk Havalimanı, Adnan Menderes Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda, yurtdışında ise Lüksemburg, Trieste, Guangzhou ve Shanghai'daki şubelerimiz bulunuyor. Bin 200’ü aşkın çalışanımız, 100 bin metrekarelik kapalı ve açık depolama alanlarımız, 2 bin araca yaklaşan filomuz ile; Karayolu taşımacılığı, denizyolu taşımacılığı, havayolu taşımacılığı, demiryolu taşımacılığı, intermodal taşımacılık, proje taşımacılığı gibi lojistiğin tüm alanlarında hizmet veriyoruz. Karayolu taşımacılığında, Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türki Devletler başta olmak üzere geniş bir coğrafyaya hizmet veriyoruz. Hava, deniz ve intermodal taşımacılıkla birlikte dünyanın her noktasına hizmet sunuyoruz.”