Teslimatlar
Giriş Tarihi : 06-02-2017 15:06   Güncelleme : 06-02-2017 15:06

Fransızların gözdesi Temsa

Temsa otobüsler, Fransız taşımacıların gözdesi olmaya devam ediyor. Türkiye otobüs pazarının önde gelen markası Temsa, ihracat pazarlarında da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Fransızların gözdesi Temsa

Dünya genelinde 66 ülkeye ihracat gerçekleştiren Temsa, en güçlü pazarları arasında yer alan Fransa’da otobüs sayısı artmaya devam ediyor. 2016 yılında Fransa’ya 179 adetlik otobüs teslimatı gerçekleştiren Temsa, 2017 yılına da hızlı başladı ve Fransa’ya 22 adet otobüs teslimatı yaptı.

Fransa otobüs pazarında 5 binli adetlere emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, şöyle konuştu: “Fransız taşımacıların gözdesi olmaya devam ediyoruz. Fransa pazarında önemli bir satış a olarak ifade edebileceğimiz 22 adetlik bir otobüs satışı elde ettik. Bu teslimatımız, 2016 yılında Fransa pazarına gerçekleştirdiğimiz 179 adetlik satış rakamının üzerine çıkabileceğimizin en önemli göstergesidir. Yaptığımız teslimatlarla Fransa yollarında hizmet veren otobüs sayımızın 5 binli adetleri aşması yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yurt içinde ğu kadar yurt dışında da müşteri ihtiyaçlarına en uygun araçları pazarlara sunmaya ve işletme sürecinde iş ortaklarımızın kazançlarına kazanç eklemeye devam ediyoruz. Türk işçi ve mühendislerinin emeği ve alın teri ile üretimini gerçekleştirdiğimiz otobüslerimiz bugün dünyanın 66 ülkesinde hizmet veriyor.”