Lojistik
Giriş Tarihi : 15-02-2017 11:28   Güncelleme : 15-02-2017 11:28

Altın ödülün sahibi Ekol

Lojistik faaliyetlerine Yunanistan'da 2012 yılında başlayan Ekol, gerçekleştirdiği projelerle ödüle layık görüldü. 2017 Taşımacılık ve Lojistik Ödülleri töreninde Ekol Yunanistan, Uluslararası Taşımacılık sektörü Yük Taşımacılığı ve Organizasyonu kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Altın ödülün sahibi Ekol

Ekol Yunanistan, Selanik ve Atina ile Aspropyrgos bölgesindeki ofis ve tesislerinde müşterilerine lokal ve uluslararası arenada entegre lojistik hizmetleri sunuyor. Bölgede faaliyete geçtiği günden beri servis kalitesi ile Ekol, Yunanistan'ın önde gelen kuruluşlarından Supply Chain Institute ve Boussias Communications tarafından ödüllendirildi.

Taşımacılık ve Lojistik Ödül Töreni’ni Atina'da yapıldı. Ekol Yunanistan Ülke Müdürü Dimitris Batakis; "Bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutlu ve gururluyuz. Bu ödül, stratejimizin ne kadar doğru ğunu göstermesinin yanında Yunanistan ve diğer ülkelerde büyümeye devam ettiğimizin de göstergesidir. Ekol, Yunanistan'da nispeten yeni bir şirket olsa da, sürekli yatırımları ve iş geliştirme projeleri sayesinde taşımacılık alanında önde gelen isimlerden biri haline geldi. 2017'de piyasadaki konumumuzu daha da güçlendirmeyi planlıyoruz” .