Teslimatlar
Giriş Tarihi : 17-02-2017 13:23   Güncelleme : 17-02-2017 13:23

Antalya'da Avenue rüzgarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi ulaşımda başlattığı dönüşüm sürecinin ilk etabı tamamlandı. Bu dönüşümde özel halk otobüsçülerinin tercihinde Temsa Avenue öne çıktı. 65 Temsa Avenue, kent içi ulaşım hatlarında çalışmaya başladı. Mart ayı ile birlikte Antalya ulaşımında hizmet veren Avenue sayısı 100’e çıkacak.

Antalya'da Avenue rüzgarı

Temsa Avenue, Antalya kent içi ulaşımında yerini aldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım esnafı ile görüşerek başlattığı dönüşüm kapsamında 65 adet Temsa Avenue hatlarda hizmet vermeye başladı. Servislerde bekleyen araçlarla birlikte Mart ayında bu rakam 100’e ulaşmış olacak.

ANTALYA'DA FSM İMZASI

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Volkan Tolunay ve bayi FSM Demirbaş Otomotiv, Antalya’daki Avenue satış sürecini yönetti. FSM Demirbaş Otomotiv Satış Müdürü Mehmet Suat Ömeroğlu, Antalya’daki dönüşümün lanmasıyla birlikte kentte hizmet verecek olan büyük otobüs sayısının 542’ye ulaşacağını dile getirdi. Ömeroğlu, “Şu an Antalya ulaşımında 65 adet Temsa Avenue hizmet veriyor. Servislerde olan ve plaka bekleyen ikinci el araçlarla birlikte bu sayı Mart ayında 100’e adete ulaşmış olacak. 50-60 adet Avenue satışına yönelik görüşmelerimiz de sürüyor” .

ANTALYALIYA DA KONFORLU SEYAHAT

Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ ise Antalya ulaşımında yaşanan dönüşüm sürecinde Avenue araçlara özel halk otobüs işletmecilerinin yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Dağ, “Birçok kentin ulaşımında seyahat sürecine kalite ve konfor katan Avenue araçlarımız, Antalya kent içi ulaşımında fark yaratacak. Mart ayı itibariyle Antalya’da 100 Avenue aracımız hizmet verir hale gelmiş olacak. Dönüşüm yapılacak eski araçlarla birlikte bu sayının daha da artmasını bekliyoruz.  Satış sonrası hizmet sürecinde de üç servisimizle Antalya’da fark yaratacağımıza inanıyor ve Avenue kullanıcısı olan müşterilerimize, araçların hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.