Otomotiv
Giriş Tarihi : 03-03-2017 15:49   Güncelleme : 03-03-2017 15:49

Temsa okyanus ötesinde yükseliyor

Türk otomotiv sanayinin önde gelen kuruluşlarından Temsa Global, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) pazar payını hızla yükseltmeye devam ediyor. Temsa Global CEO'su Dinçer Çelik, "ABD'ye 1000'li adetleri geçmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Temsa okyanus ötesinde yükseliyor

Temsa Global, Amerika’nın St. Louis şehrinde düzenlenen UMA Fuarı’na katıldı. Biryandan araçların tanıtımını yapan Temsa ekibi, diğer yandan da adetli satışlara imza attı. Temsa, önümüzdeki günlerde 1000’inci aracını da ABD’ye ihraç edecek olmanın heyecanını yaşıyor. UMA Fuarı’nda San Francisco merkezli bir firmaya da TS35 E ve TS45 araçların satışı yapıldı. Fuarda araçların tanıtım etkinliğine Temsa Global CEO'su Dinçer Çelik ve Amerika Bölge Satış Müdürü Deniz Çetin katıldı.

HEDEFE ADIM ADIM YAKLAŞILIYOR

Fuarda Temsa ürünlerine gösterilen yoğun ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten CEO Dinçer Çelik, “ABD pazarına yönelik belirlediğimiz hedeflere adım adım yaklaşıyoruz. 2016 yılını yüzde 10 pazar payı ile kapattık. Daha önce ifade ettiğimiz ABD yollarında hizmet veren 1000 Temsa otobüs hedefimiz ise çok yakında gerçekleşecek. Çok kısa süre içinde 1000’inci aracımızın üretimini gerçekleştirip, bu ülkeye ihracatını yapacağız” . 

SİLİKON VADİSİ’NDE 100 OTOBÜS

Temsa ürünlerinin dünyanın en önde gelen teknoloji şirketlerinin de tercihi olmasının, üretim kalitesinde geldikleri seviyeyi göstermesi açısından önemli ğunu vurgulayan Dinçer Çelik, “Şu anda Silikon Vadisi’nde 100 civarında Temsa aracımız hizmet veriyor. Bu sayı önümüzdeki süreçte artmaya devam edecek. ABD pazarına yönelik ürünler geliştirmeye ve pazar payımızı büyütmeye devam edeceğiz” diye konuştu.