Lojistik
Giriş Tarihi : 06-04-2017 12:15   Güncelleme : 06-04-2017 12:15

Lojistiğin ödülleri sahiplerini buldu

UTA Lojistik Dergisi tarafından organize edilen Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 2017 etkinliğine sektör temsilcilerinin geniş katılım gösterdi. Zirve kapsamında düzenlenen panellerde sektörün geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Gecede ise Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

Lojistiğin ödülleri sahiplerini buldu

Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik sloganı ile kamu, reel sektör ve lojistik sektörünün buluştuğu 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda Türk ekonomisinin büyüme dinamikleri, stratejik hedefler, yeni pazarlar ve lojistik sektörü tartışıldı. 2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi'ne DEİK, TİM, DKİB, MTSO, UTİKAD, UND başta olmak üzere 20'yi aşkın sektörel birlik ve dernek destek verdi.

Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 2017 kapsamında farklı sektörlerden tedarik zinciri yöneticileri ve lojistik firma temsilcilerinin oylarıyla kazananların belirlendiği Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri de düzenlenen Gala Gecesi'nde sahiplerini buldu. Yaşam Boyu Lojistik Ödülü Konsped Genel Müdürü Mete Tırman'a verilirken 2017 yılının başarılı lojistikçileri ise şöyle gerçekleşti:

Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü Ford Otosan'a, Otomotiv Sektöründe Yılın Lojistik Yöneticisi ödülü Ford Otosan Lojistik Müdürü Recai Işıktaş'a, Tekstil Sektöründe Yılın Lojistik Yöneticisi ödülü Colin’s IT ve Lojistik Direktörü Ergin Erşin'e, Yılın Enerji Sektöründe Lojistik Yöneticisi ödülü Nordex Proje Lojistik Müdürü Tarık Ateş'e, Yılın Lojistik Çözümleri Şirketi ödülü Reysaş Lojistik'e, Yılın Lojistik Profesyoneli ödülü Gökbora Lojistik Satış ve Pazarlama Müdürü Sefa Ezgin'e, Yılın Lojistik Dostu Kurumu ödülü İDO A.Ş. Ro-Ro Hattı'na, Yılın Lojistik Projesi ödülü Mağdenli Nakliyat'a, Yılın Lojistik Şirketi ödülü Sertrans Logistics, Yılın Bürokratı ödülü UDHB Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli'ye, Sınırları Aşan Lojistik ödülü Barsan Global Lojistik'e, Yılın Lojistiğe Katkı ödülü UDHB Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal'a ve Yılın Lojistik Girişimcisi Ödülü Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul'a verildi.