Teslimatlar
Giriş Tarihi : 07-04-2017 11:53   Güncelleme : 07-04-2017 11:53

Adana Belediyesi Avenue aldı

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kentiçi toplu taşıma ihalesini kazanan Temsa Global, otobüsleri partiler halinde teslim etmeye devam ediyor. Temsa, 15 adet Avenue otobüsü Büyükşehir Belediyesine teslim etti.

Adana Belediyesi Avenue aldı

Hizmete alınan araçlar için teslim töreni düzenlendi. Törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Büyükşehir Belediyesi, alınan yeni araçlarda Pembe Buton uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama sayesinde durak harici iniş yapmak isteyen kadın yolcular, istedikleri yerde inebilecek.

Törende konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Bugün Adana’ya yeni bir hizmet için buradayız. Ulaşımın niteliği ve standartını artırırken, kaliteli ve güvenli ulaşım standartını yükseltirken; projesi, tasarımı, markası bizden olan Temsa’yı; her ürettiğini, her yeni otobüsünü, araştırmacı kabiliyeti ile tebrik ediyorum Adana Büyükşehir Belediyesi’nin otobüslerinde güvenlik zafiyeti olmamıştır. Bu Adana için kıvanç kaynağıdır. Ancak, toplu taşımanın taşıyanları ve taşınanları arasında bu konuda bir farkındalık oluşmasında panik butonlarının katkısı olacaktır” .