Teslimatlar
Giriş Tarihi : 07-04-2017 12:23   Güncelleme : 07-04-2017 12:23

Adanaspor’un sponsoru Temsa

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, takım otobüsü olarak Temsa Maraton’u tercih etti. Adanaspor’un yeni otobüsü Maraton, düzenlenen törenle Şirket Müdürü Dinçer Çelik tarafından Kulüp Başkanı Bayram Akgül’e teslim edildi.

Adanaspor’un sponsoru Temsa

Temsa’nın otobüsü, spor kulüplerinin tercihi olmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’de BJK, GS ve Başakşehir takımlarının ulaşımını sağlayan Maraton, Adanaspor’un da tercih ettiği takım otobüsü .

Adanaspor’un yeni otobüsü Maraton’un teslimi nedeniyle Temsa Fabrikası'nda tören düzenlendi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu törende kulübün yeni otobüsü teslim edildi.

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, “Maraton, dizaynından teknolojik donanımına kadar bünyesinde barındırdığı özelliklerle, futbol kulüplerimizin de tercihi olmaya devam ediyor. Adanaspor’un takım otobüsü olarak Maraton aracımızı tercih etmiş olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İki güçlü marka arasındaki bu iş birliğinin Adanaspor’a başarıya giden yolda konfor, bizlere de güç katacağına inanıyorum” .

Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “En büyük teşekkürü Temsa’da çalışan kardeşlerimiz hak ediyor. Adanaspor’a da otobüs desteği verdikleri için şirket yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu otobüs bizi motive ederek, maç kazandıracak. Bütün taraftarımıza bunun sözünü veriyorum.”