Teslimatlar
Giriş Tarihi : 11-04-2017 15:30   Güncelleme : 11-04-2017 15:30

Erkar Turizm 10 adet Poyraz aldı

Personel taşımacılık sektöründe Zonguldak Kilimli’de faaliyet gösteren, Erkar Turizm, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Poyraz midibüsü teslim alarak filosuna dahil etti.

Erkar Turizm 10 adet Poyraz aldı

Otokar bayii Özerler Otomotiv tarafından Erkar Turizm'e satışı yapılan Poyraz midibüsler, düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Erkar Turizm Sahibi Erdinç Kargidan, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Otobüs Satış Grup Yöneticisi Murat Torun ve Karadeniz Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan katıldı. Satışı gerçekleştiren Özerler Otomotiv’den ise Zafer Yazıcı hazır bulundu.

Erdinç Kargidan, “Otokar, yıllardır tercih ettiğimiz gerek kalite gerek servis gerekse de müşteri memnuniyeti anlamında sorunsuz çalıştığımız bir marka. Yeni çıkan ve kısa da hem performansı hem de sunduğu ekonomi ile dikkat çeken Poyraz otobüslerinden 10 adet alarak filomuzu güçlendirdik. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Otokar ailesine teşekkürlerimizi sunarız” .

OTOBÜSTE FARK YARATIYOR

Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül de, küçük otobüs segmentinde yeni bir dönemi başlattıklarını söyledi. Sektörden gelen talep üzerine Poyraz'ın geliştirildiğini belirten Akgül, “Poyraz otobüsümüz, manevra kabiliyeti, performansı, yenilikçi tasarımı, gelişmiş teknik ve güvenlik özellikleriyle sınıfında öne çıkmaya devam ediyor. Erkar Turizm’in de Otokar'ı tercih etmesinden büyük mutluluk duyduk. Yeni araçların hayırlı olmasını dileriz” .