Teslimatlar
Giriş Tarihi : 11-04-2017 15:53   Güncelleme : 11-04-2017 15:53

Tekirdağ kooperatifleri 24 otobüs aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından il genelinde uygulamaya konulan minibüs dönüşümlerine, S.S. 20 No’lu Çerkezköy - Çorlu Birlik Kooperatifi ve S.S. 46 No’lu Saray - Kalebirlik Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin toplam 24 aracının değişimiyle devam edildi.

Tekirdağ kooperatifleri 24 otobüs aldı

Satışı yapılan araçlar, sahiplerine düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, araçların Tekirdağ toplu taşıma filosuna katılmasına ilişkin olarak yaptığı konuşmada "Çalışmaya başlayan iki ulaştırma kooperatifinden, yolculara itibar göstermelerini istiyor, kendilerine başarılar ve kazasız belasız yolculuklar diliyorum" .

Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ'da yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Güvenli ve etkin bir toplu taşıma hizmeti için ülkemizin birçok noktasında yerel yönetimlerimize çözüm ortağı olmayı sürdürüyoruz. Teknoloji yatırımlarımızla sürekli geliştirdiğimiz araçlarımızın Tekirdağ halkına daha kaliteli bir günlük hayat sunacağından eminiz."