Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-04-2017 13:37   Güncelleme : 18-04-2017 13:37

Ford Trucks 11 İl de mola veriyor

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, 21 Nisan – 26 Mayıs tarihleri arasında 11 ili kapsayacak sürpriz indirimler ve çeşitli aktivitelerin olacağı bir tanıtım turu düzenledi. “Her Yükte Her Molada Birlikte” sloganıyla yola çıkan Ford Trucks tanıtım turunda ilk durağı Bursa oldu.

Ford Trucks 11 İl de mola veriyor

Her ilde 2 gün boyunca sürecek roadshow kapsamında katılımcılar, servis indirimlerinden, ücretsiz lastik kontrollerine, sürpriz hediyelerden çeşitli aktivitelere kadar birçok fırsattan yararlanabilecek. Bursa’da başlayan tanıtım turu kapsamında katılımcıları sürpriz hediyeler, özel indirimler ve çeşitli etkinlikler bekliyor. Etkinlik kapsamında katılımcıların araçlarına bir sonraki servis girişlerinde geçerli olmak üzere yüzde 20 indirim fırsatı sağlanırken, etkinliğe katılan tüm araçlara Lassa’dan ücretsiz lastik kontrolü ve etkinliğe özel indirimler sunulacak.

Katılımcıları gün boyunca çeşitli yarışma, oyun, ikram ve sürpriz hediyelerin beklediği etkinliklerde Castrol sponsorluğunda ücretsiz internet erişimi de sağlanıyor. Ayrıca, Ford Trucks FM’den gün boyunca yol ve hava durumu haberleri verilecek, canlı sohbetler gerçekleştirilecek. Bursa'da başlayan etkinlik sırasıyla şu illeri kapsıyor: Eskişehir, Isparta, Adana, Gaziantep, Mardin, Diyarbakır, Kayseri, Ankara, Samsun ve Artvin.