Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-04-2017 14:01   Güncelleme : 18-04-2017 14:01

Pamukkale 20 adet Man otobüs aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Pamukkale Turizm, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 20 adet Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP otobüsü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Pamukkale 20 adet Man otobüs aldı

Pamukkale Turizm’e satışı yapılan 20 adet Lion’s Coach EfficientLine, Man'ın Ankara üretim tesislerinde yapılan törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Pamukkale Turizm Ankara Bölge Müdürü Ufuk Bababalım, Özmal Filo Müdürü Ahmet Aksoy, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ve VDF Man Finans Satış Müdürü Soner Delikan katıldı.

HEM GÜÇLÜ HEM YAKITTA CİMRİ

Pamukkale Özmal Filo Müdürü Ahmet Aksoy, “Gerek sağladığı konfor, gerek yakıt tasarrufu ve gerekse ikinci eldeki avantajları ile Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP, net bir şekilde kendini kanıtlamış bir model. Yeni neslinde ise geliştirilen bir çok özelliğinin yanı sıra Euro 6C ile gelen avantajlar gerçekten de çok önemli. Yeni nesil MAN Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP, EfficientLine serisinin bilinen avantajlarının yanı sıra Euro 6C motoruyla, gerçekten de tam anlamıyla bir yakıt cimrisi olmuş. Tüm bunlara bir de Man ile uzun yıllara dayanan köklü dostluğumuz ve satış sonrası hizmetler faktörlerini eklediğimizde, yeni filo yatırımımızdaki tercihimiz de net bir şekilde gerçekleşti” .

SINIFINDA RAKİPSİZ OTOBÜS

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise şöyle konuştu: “Pamukkale Turizm’e teslim ettiğimiz 20 adet otobüsün ı, yeni nesil Man Lion’s Coach Efficientline 2+1 VIP araçlardan oluşuyor. Gerek Pamukkale Turizm’in önceki ve şimdiki siparişlerindeki bu tercihi ve gerekse sektörün bu yöndeki teveccühü, bizim bu alanda da ne kadar doğru bir geliştirme yaptığımızı da net bir şekilde ortaya koyuyor. Lion’s Coach EfficientLine 2+1 VIP, benzersiz yakıt tasarrufu, koltuk sayısı ve sunduğu konfor gibi birçok özelliği ile hem işletmeci hem de yolcuların büyük beğenisini ve takdirini kazanan sınıfında adeta rakipsiz bir otobüs. Sağladığı yakıt ve işletme tasarrufu ile seyahat sektöründeki rekabet ortamında sahibine çok önemli avantajlar sunuyor, konforu ile de fark yaratıyor” diye konuştu.