Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-04-2017 18:40   Güncelleme : 18-04-2017 18:40

Cevdet İnci anısına 89 bin fidan dikildi

İnci Holding doğa sevgisini ve farkındalığını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gelenekselleşen Cevdet İnci’yi anma ve ağaç dikme töreni, Seferihisar’da yapıldı. 22 yılda toplam 89 bin fidanı Ege Orman Vakfı iş birliği ile toprakla buluşturan İnci Holding, yeni korusunu, kuruluşunun 65'inci yılı anısına oluşturdu.

Cevdet İnci anısına 89 bin fidan dikildi

Cevdet İnci, şirket çalışanları ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen ağaç dikme töreniyle anıldı. Seferihisar-Kavakdere mevkiinde sembolik fidanlarını diken İnci Holding, 22 yıldır doğaya verdiği değeri, diktiği fidanlar ile yaşatıyor. İnci Holding 22 yılda toplam 89 bin fidana can verdi.

Ege Orman Vakfı ile ortak düzenlenen törende Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol’un takdim ettiği plaketi alan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök; “Dedemin bizlere miras bıraktığı doğa sevgisinin böylesine büyüdüğünü görmenin gururunu yaşıyorum. Başta Ege Orman Vakfı olmak üzere bu gururda bize ortak olan herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ege Orman Vakfı’nın üyelerine, İnci Holding bünyesinde çalışan ve fidanlarımızın dikilmesine katkı sağlayanlara, bu fidanların büyümesi için emek verenlere kısaca hepinize teşekkür ederim” .

2 BİN YENİ FİDAN DİKİLDİ

Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, bu yıl dikilen 2 bin fidan ile birlikte İnci Holding aracılığıyla dikilen fidan sayısının tam 89 bine ulaşmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Gençol, ağaçlandırma çalışmalarının İzmir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile devam ettiğini belirterek doğaya yaptıkları bu büyük katkı için İnci Holding’e teşekkür etti.