Teslimatlar
Giriş Tarihi : 19-04-2017 15:02   Güncelleme : 19-04-2017 15:02

Hakmar’a 38 Adet Isuzu Kamyon

Market zinciri Hakmar, Türkiye’de bulunan 600 mağazasına dağıtımı kendi oluşturduğu filoyla yapıyor. 555 kamyonluk araç parkına sahip olan Hakmar’ın filosunda, son aldıkları 38 araçla birlikte, 87 adet Isuzu kamyon yer alıyor.

Hakmar’a 38 Adet Isuzu Kamyon
Anadolu Isuzu, market zinciri Hakmar’a 38 adet Isuzu NPR10 ve TORA model kamyonet teslim etti. 18 Nisan Salı günü Hakmar Holding’in İstanbul Kurtköy’deki Filo tesislerinde düzenlenen törene, Anadolu Isuzu’dan satış direktörü Tunç Karabulut, pazarlama yöneticisi İlke Ergun, Anadolu Isuzu Çelik Dizel Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ve Hakmar Holding Filo Müdürü Yetkiner Satılmış katıldı.
 
YENİ DEPO İÇİN 38 ADET KAMYON
Anadolu Isuzu, Hakmar Holding’e yaptığı 38 adetlik teslimatın 18 a NPR 10 kamyonet serisi 20’si ise, TORA model kamyon olarak gerçekleşti. Böylece Anadolu Isuzu’nun 10 ton üstü taşıma kapasitesine sahip modeli TORA’nın en hacimli kullanıcısı Hakmar .
 
Hakmar Holding Filo Müdürü Yetkiner Satılmış, filolarında son teslimatla birlikte Isuzu marka aracın 87’ye çıktığını belirterek şöyle konuştu: “Filomuzda 555 adet aracımız var. Bunların 87’si Isuzu marka araçlardan oluşuyor. 38 adet Isuzu kamyonu Adapazarı’nda yeni kurduğumuz 20 bin metrekarelik depomuz için aldık. Filomuzu yeniliyoruz. Elimizdeki araçları takasa vererek yeni kamyonlarla değiştirdik.”
 
TOKYO ZİYARETİ ETKİLİ OLDU
Yetkiner Satılmış, Isuzu kamyonları Tokyo ziyaretinden sonra almaya karar verdiğini belirtti. Hakmar Holding Filo Müdürü Satılmış, “30 – 35 yıldır otomotiv sektöründeyim. Kamyon işini iyi biliyoruz. Isuzu kamyonlarda kararım Japonya’nın başkenti Tokyo’ya gittikten sonra değişti. Tokyo’da Isuzu kamyon fabrikasını ziyaret ederek, sistemlerine ve teknik özelliklerine vakıf ktan sonra bu kamyonları almaya karar verdik. Bizim isteklerimiz doğrultusunda bir kaç iyileştirme de yaptılar” .
 
EN HACİMLİ TORA KULLANICISI
Satılmış, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şu anda filomuzda bulunan 555 aracın 87’si Isuzu marka araçlardan oluşuyor. Bu rakamı yıllara göre arttırarak, tek tipe düşürmeyi planlıyoruz. Bu arada 10 ton üzeri kamyon sınıfındaki Isuzu TORA’nın da en hacimli kullanıcısının da Hakmar ğunu öğrendim. Kamyonlardan çok memnunuz. Bu memnuniyetimizi de Isuzu marka araçlara yaptığımız yatırımlarla gösterdik.”
 
 
YEDEK PARÇA SORUNU YOK
Kamyonlarının yılda 50-60 bin kilometre yaptığını belirten Filo Müdürü Satılmış, “Bizim araçlarımız yılda 50-60 bin kilometre yol yapar. Bu bizim araçlarımızın ikinci el değerini de artıran bir unsurdur. Bünyemizde bulunan kademe sayesinde araçlarımız her bakımlı ve temiz olmasını sağlıyoruz. Özellikle yedek parça konusunda Isuzu ile hiç sorun yaşamadık. Bir araç aldığımızda bizim için önemli olan satış sonrasıdır. Bu araçlar, garantisi bittikten sonra ortada kalmamalı. O nedenle araç tercihlerimizi derinlemesine inceleyerek yapıyoruz” diye konuştu.

“EN İYİ ÇÖZÜMLERİ SUNACAĞIZ”
Anadolu Isuzu Satış Direktörü Tunç Karabulut da Hakmar Holdin’e Isuzu’yu tercihlerinden dolayı teşekkür etti. Karabulut, “Isuzu ile ilgili Yetkiner Bey’den övgüler duymak bizi gururlandırdı. Bizler de Anadolu Isuzu olarak en iyi çözümleri Hakmar’a sunacağız. Önümüzdeki dönemlerde de Hakmar’ın yatırımlarının Isuzu’dan yana olacağını düşünüyoruz” .
 
“ISUZU NPR10’UN RAKİPSİZ”
Öte yandan Çelik Dizel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, Isuzu NPR 10 kamyonların segmentinde rakibi olmadığını belirtti. Çelik, “1984 yılında Isuzu kamyonları ilk gördüğümde, bu araçların Türkiye’de çok tutulacağını anladım. Düşündüğüm gibi de . Isuzu kamyonlar teknik özellikleri açısından bulunduğu segmentlerde Türkiye’deki diğer markalardan üstün” diye konuştu.