Teslimatlar
Giriş Tarihi : 20-04-2017 13:14   Güncelleme : 20-04-2017 13:14

Cacimler 12 adet Man TGS aldı

Türkiye inşaat sektöründe birçok büyük projeyi hayata geçiren Cacimler İnşaat, 2017 yılı araç yatırımı dahilinde tercihini Man'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 12 adet Man TGS 18.400 EfficientLine retaderli çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Cacimler 12 adet Man TGS aldı

Mancı Kemal Otomotiv tarafından Cacimler İnşaat'a satışı yapılan 12 adet Man TGS 18.400 çekici, Ankara Akyurt’taki Man Tesisleri’nde yapılan törenle teslim edildi. 45 araçlık iş makinası parkuru bulunan Cacimler İnşaat, yeni yatırımla birlikte kamyon ve çekici filosunu 98'e çıkardı. Araç teslim törenine Cacim İnşaat ortaklarından Yunus Cacim, MAN Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ve Bölge Satış Koordinatörü İrfan Ergetir katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Mancı Kemal Otomotiv'den ise Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Akdemir ile Satış

ZORLU KOŞULLARDA MAN

Yunus Cacim, “Man araçları, her türlü iklim ve coğrafi koşulda, performanslarından hiçbir kayıp olmadan çalışıyor. Bu da bizim için vakit, verim, kabiliyet ve prestij kaybını ortadan kaldırıyor. Ayrıca dayanıklı yapıları, ileri teknolojileri, EfficientLine ile rakipsiz yakıt tasarrufları ile de bize ayrıcalıklar tanıyor. Bunlara bir de tüm Türkiye’de yaygın servis ağı ve rekabetçi satış sonrası hizmetlerde sundukları avantajlar eklenince, filomuzu güçlendirmek için yaptığımız bu yatırımda Man’ı tercih etmek için hiç tereddüt etmedik” .